Nu lanserar vi www.jseducation.se

Publicerat 13 okt 2017

JS Energi vill göra det enkelt att äga en värmeanläggning

För 1,5 år sedan tog vi på JS Energi ett beslut att vi ska arbeta mot att det ska vara bekymmersfritt att äga en värmeanläggning och nu tar vi nästa steg mot den visionen.

Det vi gör nu på JS Energi är att vi lanserar en ny verksamhet som går under JS Education. JS Educations syfte är att hjälpa dig som värmepumpsägare att ha tillgång till den informationen du önskar när du behöver den.

JS Education är en portal där vi har samlat information, manualer och andra dokument så som servicehandböcker, elscheman, instruktionsfilmer och vanliga frågor som vi har fått, allt på ett och samma ställe www.jseducation.se

”Vår målsättning är att den informationen du som värmepumpsägare behöver skall finnas tillgänglig på JS Education när du behöver den. Vi har på portalen valt att fokusera på de tillverkare som anses vara stabila kvalitetstillverkare på marknaden, oavsett ifall vi kan tilhandahålla dem eller inte” säger Fredrik Stoltz projektägare av JS Educaiton och delägare av JS Energi.

JS Education är ett ständigt pågående projekt och kommer hela tiden fyllas på med ny information, nya egenproducerade filmer och annat material som kan behövas. På JS Education finns också möjlighet att chatta med JS Energi, en funktion som även finns på JS Energis e-handel.

”JS Education lämnar nu projektstadiet och den löpande förvaltningen av den övergår till Ebba och Emma som har jobbat med detta senaste månaden, deras fokus blir nu att säkerställa att vi fortsätter få upp material och annan information som anses nödvändig för våra kunder” säger Fredrik.

Vill du veta mer om JS Education kan du gå in och besöka den på www.jseducation.se eller kontakta Fredrik på fredrik@jsenergi.com

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: