Tjänster

Service värmepumpar JS Energi

Som ägare av en värmepump måste man regelbundet ta hand om den. Värmepumpen kräver en regelbunden översyn och vissa av sakerna kan man göra själv, och sen finns det en del som man kan göra om man känner sig händig och sen finns det en sista del av värmepumpen som kräver att man är certifierad kyltekniker för att få lov att göra det. 

Den vardagliga servicen som att rengöra smutsfilter, luftfilter och magnetitfilter (beroende på vilken värmepump du har) hittar du i din användarmanual för respektive värmepump och den bör du göra minst 1 gång i månaden och efter ett tag lär man sig hur ofta man behöver göra det. 

Den årliga servicen som man bör göra på en värmepump, kräver att du är händig och har en viss kunskap om värmepumpen, alternativt om du anlitar en servicefirma för att utföra den. 

Det händer också att värmepumpen går sönder och då behöver du oftast ha ut en servicefirma ifall du inte är händig, hur snabbt du får hjälp är beroende på om du har ett serviceavtal på din värmepump. Vissa fel kan man åtgärda själv genom att köpa en reservdel till värmepumpen. 

På denna sidan har vi samlat en del av de tjänster som du kan köpa online från oss, både förebyggande och reaktiva. 

JS Energi har 3 olika nivåer av service du kan beställa beroende på vilka behov du har och hur mycket du vill göra själv. 

 

 

Produkter

 1. Serviceavtal Bergvärmepump / Jordvärmepump inkl underhållsservice

  En Jordvärmepump och Bergvärmepump är en Vätska/Vatten värmepump som går dygnet runt, årets alla dagar och tyvärr har väldigt många mindre kontroll på den än vad man har på sin bil som man servar minst 1 gång per år.
  2 515:- inkl. moms 2 012:- exkl. moms Köp
 2. Serviceavtal Luft/Vatten Värmepump inkl Underhållsservice

  En Luft/Vatten värmepump är en maskin som går dygnet runt, årets alla dagar och tyvärr har väldigt många mindre kontroll på den än vad man har på sin bil som man servar minst 1 gång per år.
  2 515:- inkl. moms 2 012:- exkl. moms Köp
 3. Serviceavtal Frånluftsvärmepump inkl Underhållsservice

  En Frånluftsvärmepump är en värmepump som går dygnet runt, årets alla dagar och tyvärr har väldigt många mindre kontroll på den än vad man har på sin bil som man servar minst 1 gång per år.
  2 515:- inkl. moms 2 012:- exkl. moms Köp
 4. Serviceavtal Luftvärmepump inkl Underhållsservice

  För att en luftvärmepump skall fungera optimalt är det viktigt att den kontrolleras regelbundet så att alla funktioner fungerar, avfrostning funkar som den ska och kompressorn går optimalt. Förutom det behöver även värmepumpen rengöras regelbundet. Detta är moment som du kan göra själv som ägare av värmepumpen eller köpa det av oss.
  2 515:- inkl. moms 2 012:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: