Innova Reservdelar

Innova är ett svenskt varumärke med produkter för bra inomhusklimat med energibesparing, hälsa och komfort i fokus. Innova luftvärmepumpar är pålitliga pumpar som är tillverkade för att klara av de varierande temperaturer som präglar det nordiska klimatet. 

Hos oss hittar du originalreservdelar eller delar av hög kvalitét till din Innova värmepump, där alla reservdelar omfattas av en garanti på 12 månader med fri frakt inom Sverige.  

För att underlätta för dig som kund har vi valt att dela upp våra reservdelar till Innova i två olika kategorier, en kategori som innehåller alla olika reservdelar per typ och en kategori som riktar sig till dig som vet vilken typ/modell av pump du har. 

Om det är någon del du inte hittar eller om du har någon annan fråga, tveka inte att kontakta oss. Du når oss på vår chatt, alla dagar mellan 8-21, det går även bra att kontakta oss på 042- 400 10 01 (menyval 2) eller via mejl på service@jsenergi.com. 

På vår sida JS Education finner du massor av nyttig information rörande de etablerade märkena för värmepumpar och pannor. Där har vi samlat användarhandböcker, produktblad, installatörsmanualer, el-scheman, servicehandböcker, guider samt svar på vanliga frågeställningar kring reservdelar och funktionalitet. 

Produkter

  1. AXIAL FLOW FAN-INNOVA

    IMRZ12NO-1
    1 268:- inkl. moms 1 014:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: