Felanmälan

Felanmälan

En felanmälan görs när något i din värmepump har gått sönder och behöver repareras. Om du får problem och behöver laga din värmepump kan du alltid känna dig trygg med rätt kompetens och kundbemötande hos oss på JS Energi. Vi servar och reparerar värmepumpar från marknadens främsta leverantörer: Panasonic, Bosch, IVT, CTC, Nibe, ComfortZone, Mitsubishi och Metrotherm.

Om du bor i Skåne, Halland, Blekinge eller Södra Småland kan vi hjälpa dig med din trasiga värmepump. 

Beroende på fabrikat och modell av din värmepump ser det olika ut när fel uppstår. Vissa värmepumpar indikerar med blinkande ljus, andra med ljud. Du kan såklart själv läsa i manualen för att identifiera felet, eller så kontaktar du oss. Våra servicetekniker är utbildade och certifierade i leverantörernas egna utbildningsprogram och erhåller kylcertifikat för att kunna identifiera och åtgärda samtliga fel i din värmepump. När vi känner till det fel som råder kan vi ge dig noggranna prisuppgifter över vad reparationen av din värmepump kommer kosta så att du kan känna dig trygg. 

Vi har Europas största reservdelslager för värmepumpar vilket innebär att vi alltid har rätt reservdel för att kunna laga din värmepump.

Du registrerar din felanmälan genom att fylla i formuläret här på sidan. Omfattas du vad JS Supportlöfte har du återkopplingstid på endast 4 arbetstimmar vid akuta ärenden.

 

Boka Reparation

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att reparera din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Vänligen markera de alternativ som gäller ditt problem för att underlätta vår prioritering:

Pump köpt av JS Energi
Problemet gör att jag är utan varmvatten just nu.
Problemet gör att jag är utan värme just nu.
Jag har serviceavtal på min värmepump

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: