Ny Värmepump

Värmepumpar för värme och kyla i Skåne, Blekinge och Södra Halland

JS Energi har snart 30 års erfarenhet av att installera nya värmepumpar. JS Energi har hittills installerat över 20 000 värmepumpar sedan Jan Stoltz startade företaget i början på 90-talet. Idag kan JS Energi stoltsera med att vara en av de största värmepumpsfokuserade installatörerna i Skåne, Södra Halland, Halmstad, Blekinge och delar av Småland med många referensobjekt inom både villor och fastighetssegmentet. 

Alla våra värmepumpar levereras med totalentreprenad vilket innebär att vi tar ansvaret från första besöket till en slutförd driftsättning och självklart kommer du även få hjälp av oss om din värmepump slutar fungera. 

Våra installatörer är utbildade och certifierade av tillverkaren av värmepumpen och kompetensutbildar sig hela tiden. Idag är vi en av de få oberoende aktörerna på den svenska marknaden och som partner till Bosch, IVT, Nibe, CTC, Daikin, Panasonic, Viessmann, Vaillant och Mitsubishi Electric kan vi (nästan) alltid hitta den värmepump som bäst passar just dina behov - oavsett om det är design, storlek eller funktionalitet. 

Då vi på JS Energi är partner till de tillverkare vars värmepumpar vi installerar säkerställer det också att du får den högsta garantin som finns att tillgå från tillverkaren. 

Kylan för de varma dagarna! ☀️

Visste du att värmepumpar inte bara är för att värma ditt hem? De kan även vara ett utmärkt val för att kyla ditt hem under sommarvärmen. Tänk dig ett svalt och behagligt sovrum under de varmaste sommarmånaderna – allt detta är möjligt med rätt värmepump, vi hjälper dig! 

 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: