Ny Värmepump

Ny värmepump i Skåne, Halland, Göteborg och Småland

JS Energi har snart 30 års erfarenhet av att installera nya värmepumpar. JS Energi har hittills installerat över 7 000 värmepumpar längs västkusten och Småland, från Skanör till Stenungsund sedan Jan Stoltz startade företaget i början på 90-talet. Idag kan JS Energi stoltsera med att vara en av de största värmepumpsfokuserade installatörerna i Skåne, Västra Götaland, Halland, Småland och Göteborg med många referensobjekt inom både villor och fastighetssegmentet. 

Alla våra värmepumpar levereras med totalentreprenad vilket innebär att vi tar ansvaret från första besöket till en slutförd driftsättning. När vi har installerat din värmepump omfattas du även av JS Energis supportlöfte. Vårt supportlöfte omfattar din värmepump oavsett om det var du som köpte den eller om du har flyttat in i huset, det enda som betyder något är att den är köpt och installerad av oss på JS Energi. Läs mer om JS Energis supportlöfte.

Våra installatörer är utbildade och certifierade av tillverkaren av värmepumpen och kompetensutbildar sig hela tiden. Idag är vi en av de få oberoende aktörerna på den svenska marknaden och som partner till Bosch, IVT, Nibe, CTC, Daikin, Panasonic och Mitsubishi Electric kan vi (nästan) alltid hitta den värmepump som bäst passar just dina behov - oavsett om det är design, storlek eller funktionalitet. 

Då vi på JS Energi är partner till de tillverkare vars värmepumpar vi installerar säkerställer det också att du får den högsta garantin som finns att tillgå från tillverkaren. 

Vår vision är att en värmepump som vi på JS Energi har levererat skall ge ett bekymmersfritt ägande. Det innebär inte att den inte kommer gå sönder, för det händer normalt någon gång under pumpens livstid. Men under de 15-17 år som en värmepump normalt lever (lite mindre för luft/luft värmepumpar) skall det vara ett bekymmersfritt ägande av värmepumpen, och det säkerställer vi genom att du omfattas av våra supportlöften. Vi finns där för dig när du behöver hjälp. 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: