Ny Värmepump

Ny Värmepump i Halland

Värmepumpar i Halland

JS Energi är specialisten på värmepumpar i Södra Halland. Vi har funnits i över 30 år och installerat över 10000 värmepumpar och gör varje år flera 1000 serviceärenden i Halland och Skåne. 

Är du i behov av en ny värmelösning eller att byta ut din befintliga värmepump. Vi på JS Energi är en märkesobunden värmepumpsinstallatör och servicefirma som verkar över hela södra Halland. 

Vi är certifierade partners till Bosch, Nibe, CTC, IVT, Panasonic, Mitsubishi, Vaillant, Viessmann, Comfortzone, Qvantum och Daikin. 

Tack vare våra +20st certifierade installatörer och servicetekniker samt våra 3 värmepumpsrådgivare i Södra Halland som alla är utbildade av tillverkarna kan vi hjälpa dig hitta den optimala lösningen från den tillverkaren som passar dina behov och budget bäst och på det viset behöver du inte kompromissa med lösningar för att en viss installatör endast har en typ av lösning. 

Genom att vi är certifierade partners till tillverkarna säkerställs alltid garantierna som tillverkaren lämnar. Skulle du önska ytterligare en servicenivå och verkligen ett bekymmersfritt ägande av din nya värmepump eller din befintliga, då rekomemnderar vi våra serviceavtal som du hittar på vår sida för serviceavtal, https://jsserviceavtal.se

Vi hjälper dig igenom hela processen, från dimensionering till driftsättning av din värmepump. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig lösning för just ditt behov av uppvärmning och finns det behov kommer vi självklart ut på ett rådgivningsbesök som är helt kostnadsfritt

Vi arbetar med följande värmepumpssystem;

Önskar du kontakt med en rådgivare, kan du antingen fylla i formuläret här nedan eller ringa rådgivarna för nypump på 035-16 90 10 (välj 1). 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: