Fujitsu Reservdelar

En värmepump från Fujitsu ger dig garanterat bra resultat, trots vårt ofta kalla nordiska klimat. Fujitsus tillverkar luftvärmepumpar som erbjuder effektiv, hållbar och ekonomisk uppvärmning av ditt hus och klarar av utetemperaturer ner till –30 grader.  

Hos oss hittar du originalreservdelar eller delar av hög kvalitét till din Fujitsu värmepump, där alla reservdelar omfattas av en garanti på 12 månader med fri frakt inom Sverige.  

För att underlätta för dig som kund har vi valt att dela upp våra reservdelar till Fujitsu i två olika kategorier, en kategori som innehåller alla olika reservdelar per typ och en kategori som riktar sig till dig som vet vilken typ/modell av pump du har. 

Om det är någon del du inte hittar eller om du har någon annan fråga, tveka inte att kontakta oss. Du når oss på vår chatt, alla dagar mellan 8-21, det går även bra att kontakta oss på 042- 400 10 01 (menyval 2) eller via mejl på service@jsenergi.com. 

På vår sida JS Education finner du massor av nyttig information rörande de etablerade märkena för värmepumpar och pannor. Där har vi samlat användarhandböcker, produktblad, installatörsmanualer, el-scheman, servicehandböcker, guider samt svar på vanliga frågeställningar kring reservdelar och funktionalitet. 

 

Produkter

  1. Intake Grille Assembly 9317428019

    Intake Grille Assembly 9317428019 (9316560017)
    1 318:- inkl. moms 1 054:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: