Felanmälan

Service av Värmepump

Sedan januari 2017 har JS Energi en serviceorganisation som utför värmepumpsservice i egen regi. Vi servar och reparerar värmepumpar från marknadens etablerade värmepumpsleverantörer i Skåne, Halland, Blekinge och södra Småland. Vi utför service på följande fabrikat: Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Bosch, CTC, IVT, Nibe, ComfortZone, Thermia, Toshiba, LG, Fuji, Fujitsu och många andra tillverkares värmepumpar. 

Boka underhållsservice: Att underhålla din värmepump är viktigt både för effekten och den långsiktiga funktionen. På bara några år kan värmepumpen utan underhåll förlora upp emot 20-30% av sin effekt vilket ger sämre uppvärmning, dyrare räkning och onödigt slitage. 

Gör en felanmälan: Om din värmepump signalerar ett fel eller om du märker att den börjar tappa effekt bör du göra en felanmälan omgående. JS Energi har Europas största lager av reservdelar till värmepumpar vilket ger en kort ledtid för reparationen. 


Låt JS Energi serva din värmepump och upptäck fördelarna:

  • Utbildade servicetekniker - Samtliga servicetekniker i vår organisation är utbildade och certifierade i leverantörernas egna utbildningsprogram. Vi innehar dessutom kylcertifieringar för att kunna felsöka och åtgärda problem även i kylkretsen på din värmeanläggning. Utöver vår expertis sätter vi högt värde på kundnöjdhet, support och trygghet. 

  • Värmepumpsservice till ett fast pris - För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg hos oss på JS Energi. Oväntade kostnader skapar otrygghet för många som anlitar hantverkare. Därför utför vi mer än 90% av vårt arbete till fastpris. Genom att tillgodose oss en så detaljerad felbeskrivning som möjligt, tillverkningsnummer och tillverkningsår kan vi ge dig en rättvis prisbild i förväg. 

  • Snabb återkoppling - För dig som har köpt ett serviceavtal av oss på JS Energi och fått det aktiverat har du rätt till en påbörjad felsökning inom 4 arbetstimmar, läs mer här om våra serviceavtal https://jsserviceavtal.se


 

Boka Reparation

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att reparera din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Vänligen markera de alternativ som gäller ditt problem för att underlätta vår prioritering:

Pump köpt av JS Energi
Problemet gör att jag är utan varmvatten just nu.
Problemet gör att jag är utan värme just nu.
Jag har serviceavtal på min värmepump

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: