Service av Värmepump

Har din värmepump behov av service? Sedan Januari 2017 har JS Energi en egen serviceorganisation som utför värmepumpsservice i egen regi i Skåne samt större delarna av Halland, Småland och Västra Götaland.

Utbildade servicetekniker

Alla våra servicetekniker är utbildade och certifierade inom de olika tillverkare som vi arbetar med och vi lägger varje år veckor av utbildningstid i vår serviceorganisation - allt för att säkerställa att vi fortsätter vara specialister inom värmepumpar. För att kunna garantera att allt går rätt till innehar dessutom alla våra servicetekniker kylcertifieringar. Det innebär också att vi alltid kan felsöka och åtgärda problem i kylkretsen på din värmeanläggning.  

Eftersom vår serviceorganisation har tillgång till hela vårt reservdelslager innebär det att vi i många lägen kan åtgärda ett fel på din värmepump redan vid första besöket. Idag har vår serviceorganisation tillgång till över 20 000 reservdelar i vårt lokala reservdelslager samt ytterligare 120 000 reservdelar via våra partners. 

Värmepumpsservice till fastpris

Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med oss på JS Energi, därför utför vi över 90% av vårt arbete till fastpris. Om du vill veta i förväg vad det kostar att få hjälp behöver du bara att fråga. När du kontaktar oss  är det alltid bra om du har så detaljerad felbeskrivning som möjligt samt att du har tillverkningsnummer och tillverkningsår på din värmepump. På det viset kan vi förbereda oss bättre inför vårt servicebesök hos er och det ökar möjligheten att vi har med rätt reservdelar från början. Skulle du vara osäker på vad vi behöver för information så tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig och självklart kan vi hjälpa dig oavsett vad.  

Har du köpt din värmepump hos oss?

Har du en värmepump installerad av oss på JS Energi har du alltid högsta prioritet hos oss. Vår målsättning är att du ska bli kontaktad inom 4 arbetstimmar från det att du anmäler ett akut fel. Om du vill veta mer om det kan du läsa vårt supportlöfte. Självklart hjälper vi även andra kunder, men vi kommer alltid prioritera de som har köpt och fått installerat en värmepump av oss. Det är vad vi har lovat våra kunder och det kommer vi alltid att hedra. 

Christoffer Pantzar är ansvarig för JS Energis affärsområde Service. Christoffer har många års erfarenhet av service av värmepumpar. Om du har idéer eller förbättringstankar på hur vi ska bli bättre på vår service, tveka inte att skicka Christoffer ett email på christoffer.pantzar@jsenergi.com

Boka Service

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att utföra underhållsservice på din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Pump köpt av JS Energi (prioriterad service)

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: