Underhållsservice

Förebyggande service av din värmepump

Varför underhållsservice?

Precis som din bil behöver även din värmepump service för att fungera optimaltt. På bara 2år riskerar din värmepump att tappa mellan 10-30% av sin fulla kapacitet om den inte sköts om på rätt sätt och risken för oönskade avbrott vid de tillfällen på vintern då pumpen går som hårdast ökar. Genom att regelbundet serva din värmepump säkerställer du driften, hittar fel innan du får driftstörningar och optimerar din energiförbrukning från värmepumpen. 

Vi på JS Energi utför service av din värmepump oavsett tillverkare och typ av pump. Vi arbetar med Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi, Vaillant, Viessmann, Fujitsu, Fuji, Daikin med flera


Resultatet av en underhållsservice:

  • Kontrollerade givare och övriga komponenter upptäcker fel innan de orsakar stillestånd. 
  • Rengjorda filter, kondensor och fläkt minskar slitaget på kompressorn som är den enhet som genererar effekten till din värmepump. En kompressor som överarbetar drar onödigt mycket el, värmer sämre och riskerar att gå sönder mycket tidigare än nödvändigt.

  • En omfattande underhållsservice och rengöring avlägsnar bakterier, mögel, alger och andra hälsofarliga mikrober från din värmepump vilket ger en renare inandningsluft. (Endast Luft/luft)

  • Genomgång av larmloggar och inställningar för att optimera din värmepump ger effektivare drift
  • Maximerad effekt av värmepumpen och sänkta driftkostnader. Du uppnår då större besparing och minskar samtidigt ditt klimatavtryck.

Protokoll / Pris

Underhållsservice Frånluft / 1950:-

Underhållsservice Luft/luft / 1950:-

Underhållsservice Luft/vatten / 1950:-

Underhållsservice Vätska/vatten / 1950:-


Hur ofta ska jag serva min värmepump?

Hur ofta du behöver underhålla din värmepump beror dels på hur duktig du själv är på att underhålla den enligt din handbok, och dels på inomhusklimatet hemma hos dig. I regel rekommenderas en underhållsservice med 1-2års mellanrum för att upprätthålla högsta möjliga verkningsgrad på din värmepump. Serviceteknikerna på JS Energi är specialister inom sina områden och utför certifierad service av din värmepump. Vid en service går vi igenom hela pumpen, loggar och kontrollerar komponenterna samt vid behov utför rengöring av din pump (är den extremt smutsig kan avgift tillkomma för grovrengöring, detta upplyser tekniker om på plats i så fall) 


Formuläret är ej bindande.

 

Boka Underhållservice

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att utföra underhållsservice på din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Pump köpt av JS Energi
Jag har serviceavtal på min värmepump

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: