Underhållsservice

Proaktiv service för din värmepump

Varför underhållsservice?

Precis som din bil behöver även din värmepump service för att fungera optimalt. Värmepumpen omsätter husets fulla luftvolym ca 30gånger på en dag. Med luften följer även damm och smutspartiklar som över tid lagras i luftfiltren och reducerar luftflödet, vilket i sin tur belastar värmepumpens fläktmotor. På bara 2år riskerar din värmepump att tappa 20-30% av sin fulla kapacitet om den inte sköts om på rätt sätt.


Resultatet av en underhållsservice:

  • Renare luftfilter, kondensor och fläkt minskar slitaget på kompressorn som är den enhet som genererar effekten till din värmepump. En kompressor som överarbetar drar onödigt mycket el, värmer sämre och riskerar att gå sönder mycket tidigare än nödvändigt.

  • En omfattande underhållsservice och rengöring avlägsnar bakterier, mögel, alger och andra hälsofarliga mikrober från din värmepump vilket ger en renare inandningsluft.

  • Maximerad effekt av värmepumpen och sänkta driftkostnader. Du uppnår då större besparing och minskar samtidigt ditt klimatavtryck.

Protokoll / Pris

Underhållsservice Frånluft / 1950:-

Underhållsservice Luft/luft / 1950:-

Underhållsservice Luft/vatten / 1950:-

Underhållsservice Vätska/vatten / 1950:-


Hur ofta ska jag serva min värmepump?

Hur ofta du behöver underhålla din värmepump beror dels på hur duktig du själv är på att rengöra eller byta luftfiltren i din värmepump, och dels på inomhusklimatet hemma hos dig. I regel rekommenderas en underhållsservice med 1-2års mellanrum för att upprätthålla högsta möjliga verkningsgrad på din värmepump. Serviceteknikerna på JS Energi är specialister inom sina områden och utför certifierad service av din värmepump. Vid en service ser vi över hela värmepumpen och rengör både kondensor och fläkt för att maximera effekten, ge dig renare inandningsluft och generera större besparingar för uppvärmningen av ditt hushåll.

Formuläret är ej bindande.

 

Boka Underhållservice

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att utföra underhållsservice på din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Pump köpt av JS Energi
Jag har serviceavtal på min värmepump

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: