Boka Underhållsservice

Här kan du boka vår underhållsservice där vi kommer ut till er och genomför en hälsokontroll av er värmepump för att säkerställa att den fungerar som den skall. 

Boka underhållsservice

Visste Ni att 19% av alla värmepumpar som vi gör en underhållsservice på har fel på en eller flera givare, vilket resulterar i att pumpen utan att larma kör på ett icke optimalt vis och drar mer el än nödvändigt. Att låta oss genomföra en underhållsservice säkerställer att Er värmepump genererar maximal besparing. 

Våra priser för underhållsservice inkluderar resa och själva underhållsservicen (reservdelar tillkommer om det behöver bytas något). 

Priser oavsett märke på värmepumpen: 

Typ av värmepump Pris
Luft/Luft Värmepump
Luft/vatten Värmepump
Jord/Bergvärme Värmepump
Frånluft Värmepump
1950,- 
1950,- 
1950,- 
1950,- 

Det är bara att fylla i formuläret nedan, sen kommer vi kontakta er för att boka tid. Anmälan är inte bindande förrän tid är bokad. 

Efter genomförd underhållsservice epostar vi alltid protokollet till dig, här nedan ser du protokollen och vad vi utför på varje pump. Samtliga moment i protokollet utförs vid servicen samt värden fylls i där det finns värden att fylla i. 

Här nedan kan du ladda ner serviceprotokollen och se på vad som görs på underhållservice på respektive värmepumpstyp: 

Serviceprotokoll Berg/Jord värmepump

Serviceprotokoll Luft/vatten värmepump

Serviceprotokoll Luft/luft värmepump

Serviceprotokoll Frånluftsvärmepump

I samband med att du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan. 

Boka Service

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett tillfälle att utföra underhållsservice på din värmepump.

Kunduppgifter

Värmepump

Pump köpt av JS Energi (prioriterad service)

När du fyller i formuläret nedan bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy. Där finns information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: