Koppla upp din värmepump

Genom att koppla upp din värmepump mot internet kan du få kontroll över hur den mår, om du har några larm, du kan också integrera den till ditt smarta hem. 

Det finns många olika sätt att koppla upp din värmepump mot internet och mot molntjänster och antalet möjligheter ökar hela tiden i takt med att tekniken utvecklas. Idag går nästan alla värmepumpar att koppla upp mot internet och fler och fler av dessa lösningar är dessutom kompatibla med Google Assistant, Google home, Alexa och andra smarta hem lösningar 

Saknar du en möjlighet att koppla upp just din värmepump, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Då det ofta krävs möjlighet att länka och dela information när vi hjälper dig är det absolut bästa om du kontaktar oss via vår chatt, där när du oss alla dagar i veckan mellan 8-21, det går även bra att kontakta oss via mejl på service@jsenergi.com. 

Det skiljer en del mellan olika lösningar på marknaden. En del lösningar i synnerhet till luft/luft värmepumpar har inga årsavgifter medans de flesta 3e parts lösningar till luft/vatten, frånluft och vätska/vatten värmepumpar har årsavgifter/månadsavgifter och det förekommer även att tillverkarnas egna lösningar har det. 

Produkter

  1. WiFi-modul för Mitsubishi Heavy

    WiFi-modul för Mitsubishi Heavy. Passar Kazan, Netsu och Yaku.
    2 838:- inkl. moms 2 270:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: