Vaillant Reservdelar

Vaillant Logga

Vaillant är en internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik och har sedan 1984 funnits på den svenska marknaden. Vi på JS Energi erbjuder ett stort sortiment av reservdelar för din Valliant värmepump. De vanligaste reservdelarna och de som vi säljer mest av är bl.a. ventiler, givare och expansionsventil och expansionskärl. 

Alla våra värmepumpsreservdelar omfattas av 12 månaders garanti, allt för att ge dig som kund så mycket säkerhet och trygghet med din värmepump som vi bara kan. Vi erbjuder även fri frakt inom Sverige. 

Om det skulle vara någon reservdel som hittar kontakta gärna oss så hjälper vi dig att leta reda på den. Du når oss på chatten alla dagar mellan 8-21, via telefon 042-400 10 01 eller via email service@jsenergi.com 

Du kan hitta massor av nyttig information rörande de etablerade märkena för värmepumpar och pannor på vår sida JS Education. Där har vi samlat användarhandböcker, produktblad, installatörsmanualer, el-scheman, servicehandböcker, guider samt svar på vanliga frågeställningar kring reservdelar och funktionalitet. 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: