Reservdelar

Reservdelar till din värmepump med Fri Frakt

JS Energi har bedrivit försäljning av reservdelar sedan 2016. Vår målsättning på JS Energi och för vår reservdelsförsäljning är att kunna erbjuda dig som kund originalreservdelar från tillverkaren av värmepumpen. Eftersom att alla våra reservdelar är originalreservdelar från tillverkaren säkerställs även garantier utöver funktionaliteten i värmepumpen. 

Alla våra reservdelar är som sagt var originalreservdelar från tillverkarna av värmepumparna. Detta innebär att alla våra reservdelar har 12 månaders garanti för fabrikationsfel och att de säkerställer både support och pumpens garantier från tillverkaren. 

Vi har full förståelse för att det kan vara en utmaning att hitta rätt reservdel till din värmepump eller panna och vi finns till för att hjälpa dig med det. Kontakta oss gärna via vår chat nere till höger eller på telefon 042-400 10 01 (välj 2) så kan vi hjälpa dig hitta rätt delar.

För att säkerställa att våra reservdelsspecialister hela tiden är uppdaterade med kunskap om reservdelar och service genomför vi regelbundet praktik och följer med våra servicetekniker ut på fältet. Det är lika viktigt att våra reservdelsspecialister genomgår tillverkarnas utbildning som att våra servicetekniker gör det. 

För oss är våra kunder det viktigaste vi har och därför försöker vi alltid hjälpa dig så långt det bara är möjligt på distans när du har problem med din värmepump. För att säkerställa att vi har hög tillgänglighet för våra kunder har vi mycket begränsad tid att hjälpa till med rådgivning till de som inte är våra kunder. Våra kunder är det mest prioriterade vi har och vi vill ge kunder till JS Energi den absolut bästa servicen. 

Affärsområdesansvarig för JS Energis Reservdelsområde är Peter Borgman. Om ni har synpunkter på hur vi kan bli bättre eller på andra sätt kan ge dig ett ännu mer bekymmersfritt ägande av en värmepump, tveka inte att kontakta Peter på peter.borgman@jsenergi.com

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: