Reservdelar

Reservdelar till värmepumpar

Fri frakt på beställningar av reservdelar inom Sverige

JS Energi har bedrivit försäljning av reservdelar sedan 2016. Vår målsättning med reservdelsförsäljningen är att kunna erbjuda våra kunder originalreservdelar från tillverkaren av värmepumpen. Detta innebär att du har 12 månaders garanti för fabrikationsfel och säkerställer även att värmepumpens garantier från tillverkaren förblir giltiga. I Helsingborg lagerhåller vi 20’000 av de reservdelar mest högst omsättning för snabbare leveranser. Utöver det har vi tillgång till 100’000 originalreservdelar via våra leverantörer. 

Vi har full förståelse för att det kan vara en utmaning att hitta rätt reservdel till din värmepump eller panna och finns tillhands för att hjälpa dig. För att vi ska kunna hjälpa dig bäst möjligt genomför vi regelbundna utbildningar hos leverantörerna för att hålla oss uppdaterade om värmepumpar och tillhörande reservdelar. 

Behöver du hjälp når du oss på chat alla dagar mellan 8-21, alternativt på telefon 042-400 10 01 (menyval 2). 

För oss är våra kunder det viktigaste vi har och därför försöker vi alltid hjälpa dig så gott det går på distans. Då vi vill hålla en hög tillgänglighet för våra kunder har vi begränsad tid för rådgivning åt icke-befintliga kunder till JS Energi. Kunder som har handlat av oss är alltid av högsta prioritet för den absolut bästa servicen har du som serviceavtalskund (https://jsserviceavtal.se)

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: