Reservdelar till din värmepump med Fri Frakt

Vi på JS Energi har specialiserat oss på värmepumpar. JS Energi har under en längre tid märkt att värmepumparna blir enklare att utföra service på om man är händig samtidigt som tillgång till kvalitetssäkrade reservdelar börjar bli ett bekymmer. 

Alla reservdelar hos oss på JS Energi är original direkt från tillverkarna. Endast i undantagsfall använder vi andra reservdelar och det är endast i de fallen som värmepumpstillverkarna inte längre tillverkar eller lagerhåller en original reservdel. 

Idag förekommer det till exempel många så kallade universalreservdelar till värmepumpar, bland de vanligaste är givare, både ute och inomhusgivare som inte kommer från tillverkarna. Dessa givare är överrepresenterade när vi utför service och där vi hittar trasiga givare. Dessa givare är trasiga men fungerar, dock visar de inte korrekta värden till värmepumpen vilket leder till högre elförbrukning, det vill säga att genom att spara 20kronor på en universalgivare i förhållande till en ny har man genererat en ökad elförbrukning för flera 100 lappar om året. 

Hos oss på JS Energi kan ni vara säkra på att vi alltid har originalreservdelar och dessutom lämnar vi alltid minst 12 månaders garanti på dem. 

Vi levererar alltid Fraktfritt inom Sverige

Då vi på JS Energi har lång erfarenhet av just service av värmepumpar innebär det också att vi har tillgång till servicemanualer och instruktioner för det mesta runt IVT/Bosch och Nibes värmepumpar. Tveka inte att kontakta oss på chatten, via telefon 042-400 10 01 eller på service@jsenergi.com för att se om vi har tillgång till servicemanualer eller handböcker för just din värmepump. 

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: