Nyheter

JS Energi värmer Marquards fastigheter

Under hösten och vintern har vi på JS Energi tillsammans med IVT haft förtroendet att installera 5st fastighetsvärmepumpar i Familjens Marquards fastigheter. Vill ni läsa mer om hela projektet och vad vi tillsammans med IVT har gjort, så hittar ni den gemensamma berättelsen i dokumentet nedan. 

Referenscase IVT - JS Energi

Välkommen Emma till oss på JS Energi

Vi är jätteglada att äntligen ha Emma Lindelöf på plats hos oss. Emma är en av de kuggarna i vårt maskineri som vi saknat ett tag. Emmas huvudsakliga uppgifter kommer att vara vårt lager med pack och plock.
Detta gör att vi kommer bli ännu lite snabbare i våra leveranser till kund och det som är riktigt positivt i det hela är att även vår tillgänglighet på chat och telefon kommer att öka i och med detta och att vi frigör mer resurser internt. 

Varmt välkommen Emma till oss på JS Energi.

Välkommen Alexander till JS Energi

Det är med stor glädje som vi vill välkomna Alexander Rosberg till oss på JS Energi.

Alexander kommer göra sin LIA (Lärande i arbete) hos oss på JS Energi under några månader. Under denna tiden kommer Alexander fokusera på vår engelska ehandel med analyser, tester och förbättringar. Alexander har ansvaret att arbeta med förbättringar av just vår engelska ehandel, hantera annonsering och allt annat som har med en ehandel att göra. 

När Alexander inte är hos oss på JS Energi så går han och läser sista året på ehandelsutbildningen E-commerce Manager på IHM i Malmö. 

Varmt välkommen till oss Alexander och vi ser med stor spänning fram emot hur du tillsammans med oss andra på JS Energi kommer att få vår engelska E-handel att växa. 

Ifall du också är intresserad av LIA och läser något ehandelsfokuserat eller digital marknadsföring, är dessutom dansktalande så söker vi även en LIA som vill experimentera och se vilka möjligheter vi har att utveckla vår danska ehandel. Om det är intressant tveka inte att kontakta oss. 

Välkommen Linus till JS Energi

Det är med stor ära som vi välkomnar vårt senaste tillskott till JS Energi gänget. Vår nya kollega heter Linus Eriksson och kommer från en kylteknikerutbildning. Linus har de senaste månaderna varit hos oss på praktik och gått mycket tillsammans med våra övriga 3 servicetekniker för att han skulle lära sig att omsätta det teoretiska till praktisk erfarenhet, bland annat har Linus under denna tiden installerat flera värmepumpar, utfört mycket service och dessutom flera kompressorbyten. 

I och med att vi nu har Linus som en av oss på JS Energi har vi nu 4st servicebilar och tekniker som rullar runt på vägarna i Skåne för att kunna hjälpa våra kunder med allt som rör värmepumpar. Det är dessutom som så att tack vare detta har vi nu fått ännu bättre möjligheter att prioritera snabb service just till dig som har köpt din värmeanläggning av oss på JS Energi, du som tillhör våra viktigaste kunder. 

Det är bara att önska Linus varmt välkommen till oss och hoppas vi har många roliga och spännande stunder tillsammans framöver

JS Energi utökar samarbetet med CTC

JS Energi har under en längre tid haft ett samarbete med CTC när det gäller reservdelar till värmepumpar och pannor och nu är det dags att utöka och fördjupa det samarbetet.

Det utökade samarbetet innebär att JS Energi nu även har nya CTC pumpar i erbjudande och har en officiell partnerstatus som återförsäljare/partner hos CTC med allt vad det innebär.

-”Vi har under en längre tid haft ett riktigt bra samarbete med CTC på reservdelssidan och det är med stor glädje vi nu kan meddela att vi har utökat det samarbetet även när det gäller nya pumpar både inom villa och fastighetssegmentet och vi börjar redan se bra resultat med partnerskapet” säger Fredrik Stoltz ansvarig för partnerrelationen med CTC på JS Energi.

Nästa steg i partnerskapet är att både våra servicetekniker och alla JS Energis rådgivare ska genomgå fördjupade utbildningar på CTC produktsortiment inom värmepumpssegmentet.

Vill du veta mer om partnerskapet kontakta Fredrik Stoltz på fredrik@jsenergi.com eller på telefon 042-400 10 01.

Nu lanserar vi www.jseducation.se

JS Energi vill göra det enkelt att äga en värmeanläggning

För 1,5 år sedan tog vi på JS Energi ett beslut att vi ska arbeta mot att det ska vara bekymmersfritt att äga en värmeanläggning och nu tar vi nästa steg mot den visionen.

Det vi gör nu på JS Energi är att vi lanserar en ny verksamhet som går under JS Education. JS Educations syfte är att hjälpa dig som värmepumpsägare att ha tillgång till den informationen du önskar när du behöver den.

JS Education är en portal där vi har samlat information, manualer och andra dokument så som servicehandböcker, elscheman, instruktionsfilmer och vanliga frågor som vi har fått, allt på ett och samma ställe www.jseducation.se

”Vår målsättning är att den informationen du som värmepumpsägare behöver skall finnas tillgänglig på JS Education när du behöver den. Vi har på portalen valt att fokusera på de tillverkare som anses vara stabila kvalitetstillverkare på marknaden, oavsett ifall vi kan tilhandahålla dem eller inte” säger Fredrik Stoltz projektägare av JS Educaiton och delägare av JS Energi.

JS Education är ett ständigt pågående projekt och kommer hela tiden fyllas på med ny information, nya egenproducerade filmer och annat material som kan behövas. På JS Education finns också möjlighet att chatta med JS Energi, en funktion som även finns på JS Energis e-handel.

”JS Education lämnar nu projektstadiet och den löpande förvaltningen av den övergår till Ebba och Emma som har jobbat med detta senaste månaden, deras fokus blir nu att säkerställa att vi fortsätter få upp material och annan information som anses nödvändig för våra kunder” säger Fredrik.

Vill du veta mer om JS Education kan du gå in och besöka den på www.jseducation.se eller kontakta Fredrik på fredrik@jsenergi.com

Vi hälsar Ebba och Emma välkomna

Det är med stor glädje som vi vill hälsa både Emma och Ebba välkomna till oss på JS Energi. 

Ebba och Emma är ett välkommet tillskott och kommer primärt jobba med vår nya satsning JS Education men också mycket med innehållet och kvaliteten på jsenergi.com och våra utländska webbsiter detta för att göra vår webb ännu tydligare, med fler produkter och bättre beskrivningar allt för att göra det enklare för våra kunder att hitta rätt och relevant information vid rätt tidpunkt. 

Varmt välkomna till oss på JS Energi

 

JS Energi lanserar fastpris på service i nordvästra Skåne

JS Energi har som mål att göra det bekymmersfritt att äga en värmeanläggning, som ett steg i det vill vi ta bort alla typer av osäkerheter som finns runt att äga en värmeanläggning eller värmepump. En av osäkerheterna som finns idag är kostnader när din anläggning går sönder, då kan det vara en djungel att förstå redan innan vad det kommer att kosta för en felsökning eller ifall man själv behöver hjälp att byta en komponent.

Med detta som bakgrund startar vi nu ett försök i nordvästra Skåne med fastpris på våra vanligaste servicearbeten. Som exempel kostar ett kompressorbyte på en Nibe fighter 310P 9kw enligt:
- Arbete fastpris: 4422,- inkl moms
- Material och gas: 6845,- inkl moms vilket gör att totalsumman för ett kompressorbyte på en Nibe fighter 310P blir 11259,- inkl moms, resor och allt.
Innan man gör ett byte är det viktigt att göra en grundlig felsökning, kostnaden för felsökning är 1110,- inkl moms om du bor i nordvästra Skåne.

“För oss på JS Energi är det viktigt att man som kund till oss känner sig trygg med våra priser och vet vad det kommer att kosta i förväg så långt som det är möjligt. Vår målsättning är att vi ska ha ett positivt försök och att vi kan utöka det geografiska området under året och på sikt kunna leverera fasta priser på service i hela vårt verksamhetsområde. För större servicearbeten som kompressorbyten har vi även möjligheten att finansiera arbetet och materialet med delbetalningar tillsammans med våra partners på det viset som man tidigare bara har gjort vid värmepumpsinköpen.
Vår vision är enkel och allt vi gör ska vara för att du som kund till oss ska ha ett så bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning som möjligt” säger Christoffer Pantzar, VD på JS Energi Onsite Service AB.

På JS Energi vill vi också påminna att reparationsarbete av värmepumpar omfattas av rotavdrag, vilket innebär 30% rotavdrag på arbetskostnaden.

För närvarande är inte våra fasta servicepriser på vår webbsida, men de kommer att komma upp där, har ni behov av pris på service, reservdelar eller en ny värmepump är vi tillgängliga på telefon 042-400 10 01 vardagar 8-18, på vår chatt 8-21 alla veckans dagar.

JS Energi välkomnar vår nya servicetekniker Jimmy

Tack vare de förtroenden vi har fått från våra kunder kan vi nu fortsätta vår tillväxt inom på platsen service och vill välkomna Jimmy Andersson till oss på JS Energi. 
 
Jimmy kommer direkt från en kylteknikerutbildning på Personal Skills och har gjort sin praktik hos oss under sommaren. Jimmy har Kategori 1 kylcertifiering och har under sin praktik fått god kännedom om JS Energis värderingar och vårt mål att leverera bekymmersfritt ägande av värmeanläggningar.  

JS Energi lanserar Panasonic reservdelar

JS Energi har under en längre tid haft dialog med Panasonic och kan nu stolt meddela att vi nu kan tillhandahålla både reservdelar och nya värmepumpar från Panasonic.

Genom vårt samarbete med Panasonic kan vi nu tillhandahålla reservdelar till alla Panasonics värmepumpar och luftkonditioneringsapparater ifall de finns tillgängliga från Panasonic.

“Vi har under en längre tid fått frågor från våra kunder om reservdelar till Panasonics värmepumpar. Speciellt vår chat som vi har öppen 8-21, 7 dagar i veckan brukar vi få många frågor runt reservdelar till Panasonic. Det gör det extra roligt att vi nu kan lansera sortimentet till Panasonics värmepumpar. Panasonic är Sveriges mest installerade luft/luft värmepump och behovet av ett företag som kan leverera reservdelar och kompetens inom dessa pumpar är stort” säger Peter Borgman, VD på JS Energi.

JS Energi har tillgång till hela Panasonics sortiment och har idag ca 7700 Panasonic reservdelar tillgängliga online på www.jsenergi.com. Då JS Energi även är ProPartner till Panasonic ger det oss även möjlighet att bistå med service på Panasonics värmepumpar och leverera nya värmepumpar.

"Är det delas som saknas kan vi självklart få tag på dem också så länge de finns i lager hos Panasonic, och vi jobbar hela tiden med att lägga upp fler pumpspecifikationer på vår webbsida, men saknas något är det bara att kontakta oss via telefon, chat eller epost” säger Daniel Nilsson, innesäljare på JS Energi.

JS Energi och Hilmersson Värmeteknik i strategiskt samarbete

JS Energi och Hilmersson Värmeteknik har under en längre tid haft ett samarbete i Kristianstad och Hässleholmstrakten. Detta samarbetet har visat sig vara mycket bra för våra gemensamma kunder och vi har många kunder som har uppskattat detta samarbetet.

Sedan JS Energi förvärvade Kyla och Värme i Höganäs har JS Energi fortsatt sin medvetna satsning mot att hjälpa kunder i Västra och mittersta skåne få ett bekymmersfritt ägande av värmeanläggningar samtidigt som Hilmersson Värmeteknik gör ett fantastiskt arbete med kunder i Östra Skåne med omnejd med många nöjda kunder och en stark tillväxt.

Det nu strategiska samarbetet med Hilmersson Värmeteknik innebär att vi nu tillsammans kan erbjuda service, reservdelar och nya värmepumpar i ett geografiskt område som täcker stora delar av Skåne, en del av Halland, en del av Småland och även en del av Blekinge. Samarbetet innebär att du som kund kan kontakta vem av oss som helst och vi samordnar din service och ser till att du får den service på din värmeanläggning du har behov av.

“Samarbetet ger oss tillsammans den tyngd och den geografiska räckvidd som vi länge har behövt. Enda sedan vårt samarbete med Hilmersson Värmeteknik inleddes för många år sedan har det varit tydligt att vi tillsammans alltid sätter kunden i centrum och det är nu naturligt att vi tar nästa steg i detta samarbetet och tar ett större ansvar för bekymmersfritt ägande av värmepumpen i vårt gemensamma geografiska område” säger Peter Borgman, VD på JS Energi.

”De senaste årens samarbete har fungerat så bra att jag tycker att detta är ett logiskt steg för vår del. I vår affärsstrategi för området Värmeteknik är detta en viktig pusselbit för vår expansion i NÖ Skåne, Blekinge och Småland där vi tillsammans med JS Energi kan vinna stora fördelar för båda företagen.”- Bengt Hilmersson VD på Hilmersson Elservice AB.

Tillsammans erbjuder "JS Energi" och "Hilmersson Värmeteknik" service på värmepumpar från Daikin, IVT, Bosch, CTC, Nibe, Panasonic, Mitsubishi och LG i Skåne med omnejd.

Vi välkomnar Johan som ny servicetekniker till JS Energi

Som en del i vår fortsatta tillväxt och som ett resultat av vår uppbyggnad av JS Energi Onsite Service fortsätter vi växa med fler servicetekniker.

Vi har nu äran att kunna välkomna Johan Reinhold till oss på JS Energi. Johan kommer arbeta som servicetekniker och genom rekryteringen av Johan kommer vi nu kunna utöka vår servicekapacitet och kunna ge ännu snabbare service när du har problem med din värmepump. 

Vi på JS Energi utför service på dina värmepumpsanläggningar från IVT, Bosch, CTC, Nibe, Panasonic, Mitsubishi, Sanyo och LG. Vi är den ledande reservdelsleverantören till såväl privatpersoner som företag och fastighetsbolag och vår målsättning är att ge dig ett bekymmersfritt ägande av din värmeanläggning. 

Välkommen Daniel till JS Energi

Vi på JS Energi fortsätter vår tillväxt och vår resa mot vår vision att kunna leverera ett bekymmersfritt ägande av värmeanläggningar för såväl privatperson som företag.

Nu vill vi hälsa Daniel Nilsson välkommen till vårt team på JS Energi. Daniel kommer vara innesäljare/kundtjänst för dig som kontaktar oss, oavsett om du har behov av reservdelar till din värmeanläggning, tänkt på en ny värmeanläggning eller har andra frågor runt din uppvärmning så finns vi här för dig.

Daniel kommer närmast från Lambertsson där han har haft en tjänst som liknar den som han nu tar plats för på JS Energi och närmaste tiden kommer Daniel lära sig allt som man behöver kunna för att ge förstaklassig hjälp och hjälpa dig som kund till JS Energi få ett bekymmersfritt ägande av din värmeanläggning.

Alla vi på JS Energi vill hälsa Daniel otroligt hjärtligt välkommen till oss och vår gemenskap och vi hoppas att ni kunder gör samma sak

JS Energi lanserar engelskspråkig E-handel

JS Energi har senaste 24 månaderna lagt mycket energi åt att leverera bekymmersfri uppvärmning och ägande av värmeanläggning. Detta är något som har varit väldigt uppskattat av såväl villaägare som företag som utför service av värmeanläggningar.

Senaste 2 månaderna har efterfrågan av reservdelar och rådgivning av värmesystem ökat i Europa, i synnerhet i Holland och Storbritannien och då i specifikt av Nibe och IVT som bägge har en stor installerad bas i dessa länder.

Baserat på detta och vår önskan att leverera en bekymmersfri uppvärmning har JS Energi valt att utöka vår ehandel, chat och telefonsupport med en Europeisk sida (www.jsenergi.eu). På denna sida kommer JS Energi erbjuda reservdelsförsörjning, rådgivning och vidarekoppling till våra lokala samarbetspartners i de lokala länderna. Detta gör att vår vision att erbjuda bekymmersfri uppvärmning inte längre sträcker sig till Sverige utan hela Europa för dem som behöver vår hjälp. För närvarande pågår översättning och anpassning av www.jsenergi.eu för att kunna hantera mängden av utökade förfrågningar.

Senaste veckan har samarbetsavtal slutits med servicefirmor i både England och Irland om kompetensutbyte och reservdelsförsörjning. Den stora anledningen till att dessa avtal har slutits är att förändringar har skett på de lokala marknaderna som har lett till en ökad lokal belastning. Diskussioner pågår för närvarande även med servicefirmor i Tyskland, Nederländerna och Finland om ett utökat samarbete inom kompetens och vidareförmedling av serviceärende som inkommer via www.jsenergi.eu.

För mer information kontakta Peter Borgman, VD JS Energi Gruppen, +46 70 416 00 68 eller på epost peter.borgman@jsenergi.com

JS Energi Gruppen har som mål att leverera en bekymmersfri värmeanläggning, med allt från nya värmeanläggningar, service/underhåll och reservdelar till din värmepump oavsett du är privatperson eller företag så skall JS Energi hjälpa dig att ha få en bekymmersfri uppvärmning. JS Energi levererar idag reservdelar och värmepumpar av tillverkarna IVT, Bosch, Nibe, CTC, Värmebaronen och Panasonic. Via vår E-handel tillhandahåller vi över 66000 reservdelar till de vanligaste tillverkarna av värmeanläggningar.

 

ergi

JS Energi förvärvar Kyla och Värme i Höganäs AB

JS Energi förvärvar Kyla och Värme i Höganäs AB. Genom förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs får JS Energi den grund som behövs för att kunna erbjuda på platsen service av värmeanläggningar i primärt västra skåne. Serviceverksamheten kommer att drivas i bolaget JS Energi Onsite Service och VD för bolaget blir Christoffer Pantzar. Christoffer är grundare till Kyla och Värme I Höganäs och har lång erfarenhet av service/installation inom värmepumpsbranschen.

-“Mitt mål med JS Energi Onsite Service är att tillsammans med våra kunder och partners kunna leverera bekymmersfri uppvärmning. Vi börjar smått med att hjälpa till med de anläggningar vi själva har installerat och sålt, för att till hösten bredda och kunna hjälpa alla som har behov av hjälp med sin anläggning” säger Christoffer Pantzar VD för service verksamheten i JS Energi Gruppen.

Förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs AB innebär att JS Energi nu kan leverera hela livscykeln av värmeanläggningen på kundens villkor. Allt från en ny värmepump från de största aktörerna på marknaden, till reservdelar och förbrukningsmaterial för dig som fixar med din pump själv. Förutom det kan vi nu även hjälpa dig med att få både service och underhåll på din värmeanläggning.

-“Genom förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs får vi äntligen den saknade pusselbiten i vår vision att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning under hela dess livscykel. Från första gången vi träffade Christoffer så slogs vi av hans servicekänsla samt tankar runt hur man bygger en serviceorganisation där man sätter kunden i fokus. Det är riktigt kul att kunna hälsa Christoffer välkommen in i JS Energi gruppens ledning och kunna ta nästa steg i vår vision” säger Peter Borgman, VD för JS Energi AB.

Det nya servicebolaget kommer att utgå från Helsingborg och vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna till oss. Under sommaren kommer JS Energi successivt bygga ut serviceverksamheten i västra skåne för att kunna vara väl förberedda när hösten och vintern kommer.

JS Energi Gruppen har som mål att leverera en bekymmersfri värmeanläggning, med allt från nya värmeanläggningar, service/underhåll och reservdelar till din värmepump oavsett du är privatperson eller företag så skall JS Energi hjälpa dig att ha få en bekymmersfri uppvärmning. JS Energi levererar idag reservdelar och värmepumpar av tillverkarna IVT, Bosch, Nibe, CTC, Värmebaronen och Panasonic. Via vår E-handel tillhandahåller vi över 66000 reservdelar till de vanligaste tillverkarna av värmeanläggningar.

För mer information kontakta Peter Borgman, VD JS Energi, 0704-160068, peter.borgman@jsenergi.com, 

Välkommen Kenny till JS Energi

Kenny Thorstensson rådgivare JS Energi

Vi fortsätter expantera i Norra Skåne och vill nu välkomna Kenny Thorstensson till oss på JS Energi.
Kenny kommer arbeta som rådgivare med inriktning värmeanläggningar för villor och privatpersoner. 

Kenny är en av de satsningar vi på JS Energi gör för att stärka vår lokala rådgivningskapacitet i norra skåne, dvs från Åhus i öst till Båstad i väst. Ifall ni är intresserade av ett hembesök för att diskutera era uppvärmningsbehov och olika värmeanläggningar/värmepumpar tveka inte att kontakta oss. Självklart tar vi inte betalt för vår rådgivning.

Välkomnar Värmebaronen till oss på JS Energi

Varmebaronen logo           

JS Energi inleder samarbete med Värmebaronen och kan från och nu erbjuda tillgång till samtliga reservdelar från Värmebaronen. 

Under en längre tid har vi på JS Energi fokuserat på att kunna leverera värmeanläggningar och reservdelar på de vanligaste tillverkarna av värmeanläggningar och vi kan nu med stor glädje välkomna även Värmebaronen till vårt sortiment som sedan tidigare består av CTC, Nibe, IVT och Bosch. 

Genom att erbjuda Värmebaronens reservdelar kan vi nu på ett bättre sätt hjälpa dig som bland annat pelletspannor från ex CTC att även få reservdelarna till Pelletsbrännaren. 

Alla våra värmebaronen reservdelar hittar du här: https://jsenergi.com/varmebaronen-reservdelar.html 

Om ni behöver hjälp att hitta rätt reservdel till din Värmebaronen anläggning tveka inte att kontakta oss på chatten, telefon 042 400 10 01 eller på epost service@jsenergi.com

JS Energi blir sponsor till Helsingborg Marathon

“Den riktiga vinnaren är den som kommer i mål på strax under 6 timmar, den som gör sitt första maraton och klarar det. Det är den vinnaren som skall firas och som vi står och applåderar vid målet” -Simon Wikstrand

Med de orden började JS Energis resa med Helsingborg Marathon. Från att ha träffats för ett förutsättningslöst möte, gick det sen fort till vi på JS Energi fann tycke för Helsingborg Marathon och 1 vecka senare var sponsoravtalet eller som vi på JS Energi ser det, ett partneravtal signerat.

Helsingborg Marathon, med Simon Wikstrand och Andreas Gartmyr visade sig nämligen dela de värderingar som vi på JS Energi sätter högst i vårt arbete, nämligen ödmjukhet och att ta lika väl hand om alla, oavsett det är ett proffs eller en glad amatör. om deltagare i Helsingborg Marathon börjar inte resan med att man deltar i sitt första Marathon utan Helsingborg Marathon tar hand om dig under hela året, med möjligheter till träning, lopp och goda råd, allt för att du ska ha möjligheten att genomföra ditt bästa Marathon efter just dina förutsättningar. Just dessa värderingar vill vi verkligen leva efter i JS Energi och omsätta i vår bransch, nämligen att ta hand om våra kunder under hela sin värmeanläggningsresa, allt i från att det ska vara bekymmersfritt att köpa, man ska aldrig vara längre än en chat, mail eller telefonsamtal ifrån att få hjälp av oss till hjälp att byta ut sitt system.

En värmeanläggningsresa är livslång (i alla fall 10-15 år) och vår vision på JS Energi är att vi vill göra den resan så bekymmersfri som möjligt och där ser vi att vi har mycket gemensamt med Helsingborg Marathon, deras mål och visioner.

Vill ni veta mer om vårt engagemang i Helsingborg Marathon eller bara veta mer om hur vi kan hjälpa dig till ett bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning, tveka inte att kontakta oss.

Välkommen till oss på JS Energi

För en månad sedan hade Berglind sin första dag hos oss på JS Energi. Vilken månad det har varit!

Berglind är den pusselbit som vi saknat i teamet under en lång tid. Genom att hon går in och hanterar vår administration har vi nu kunnat öka tempot i vår tillväxt och vi kommer snart kunna erbjuda reservdelar från fler tillverkare.

Välkommen till oss på JS Energi

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: