Om Oss

VI på JS Energi har sysslat med värmepumpar i snart 20 år. 20 års erfarenhet av värmepumpar innebär att vi har kunskap om det mesta du som kund kan behöva veta om just värmepumpar, dess funktion och hur du sparar pengar med hjälp av din värmepump.

Det senaste året har vi även på JS Energi etablerat oss i service och underhållsbranschen för värmpumpar och på det viset kan vi ge dig som värmepumpsägare den bästa servicen och tillgång till reservdelar till ett bra pris och med god kvalitet och detta oavsett om du köpt pumpen av oss eller av någon annan. Vi har kunskap och utför underhållsservice på de flesta typer av värmepumpar av de kända tillverkarna.

Idag finns vi på JS Energi på 3 orter i Skåne, nämligen Sösdala, Helsingborg och Åstorp vilket gör att vi hanterar nyförsäljning, offerering, prospektering och beräkningar på värmepumpar i hela Skåne, södra halland och södra Småland.

När det gäller service, underhåll och reservdelar verkar vi i hela sverige och levererar dessutom reservdelar till värmepumpar i hela Europa till de märken som finns i vår E-shop. Alla våra reservdelar är original från tillverkaren i den mån att de fortfarande lagerförs, vissa reservdelar måste vi dock ta som 3e parts reservdelar då de inte längre tillverkas och lagerförs av tillverkaren eller distributören.

Nyttja gärna vår väldigt uppskattade chat, här är några omdömen:

"Bra!!”

"Kjempefornøyd med rask og flott tilbakemelding fra PeterBorgman"

"Snabbt svar, god service, trevlig personal."

"Bra och snabb hjälp ifrån Fredrik!”

"Snabb och bra hjälp.”

"Mycket bra och trevlig service! Uppskattas stort.”

"Super service!!”

"Oj, jag blev förvånad o glad för snabb hjälp. Jag återkommer.”

"Bra och snabb service”

"väldigt vänlig och hjälpsam ,chat har jag upplevt.”

"Oerhört kompetent och tillmötesgående medarbetare"

"Toppenservice!"

"hurtig (snabb) præcis og effektiv."

"Klockren service"

"Snabb och serviceminded!"

"Fantastiskt hjälpsamma medarbetare"

"Bra och kunnig personal Jag fick reda på det jag ville"