Metro Therm Reservdelar & Tillbehör

 

 

 

Välkommen till vår Metro Therm Reservdels-försäljning!

Metro Therm startades 1935 i Danmark och har efter 100 år blivit en av de ledande aktörerna i Skandinavien när det kommer till värme- och vattenlösningar. De vill göra det möjligt för sina kunder att leva ett bekvämt och energisnålt liv. 

 

Alla våra Metro Therm reservdelar är original från Metro Therm, vilket säkerställer både livslängd, garanti och effektivitet på din Metro Therm anläggning. I vårt sortiment hittar du bland annat utegivarekopplingsboxarväggfästen och elpatroner.

Alla våra värmepumpsreservdelar omfattas av 12 månaders garanti, allt för att ge dig som kund så mycket säkerhet och trygghet med din värmepump som vi bara kan. Vi erbjuder även fri frakt inom Sverige. 

 

Om det skulle vara någon reservdel från Metro Therm som du inte hittar eller något annat som du undrar över, kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Du når oss på chatten alla dagar mellan 8–21, via telefon 042-400 10 01 eller via email service@jsenergi.com 

 

På vår sida JS Education finner du massor av nyttig information rörande de etablerade märkena för värmepumpar och pannor. Där har vi samlat användarhandböcker, produktblad, installatörsmanualer, el-scheman, servicehandböcker, guider samt svar på vanliga frågeställningar kring reservdelar och funktionalitet.

 

Produkter

  1. Tub Sköld 3 Kw, Inkl. Anod (exkl. Element) För 55-300 Liter

    Tub Sköld 3 Kw, Inkl. Anod (exkl. Element) För 55-300 Liter
    3 750:- inkl. moms 3 000:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: