Ny Värmepump

Köpa ny Värmepump i Skåne

 Köpa ny värmepump i Skåne av specialister

JS Energi är Skånes största specialist på värmepumpar 

Är du i behov av en ny värmelösning eller att byta ut din befintliga värmepump. Vi på JS Energi är en märkesobunden värmepumpsinstallatör och servicefirma som verkar över stora delar av Skåne. 

Vi är partners till Bosch, Nibe, CTC, Vaillant, Viessmann, Qvantum, Comfortzone, IVT, Panasonic, Mitsubishi och Daikin. 

Tack vare våra 15st certifierade installatörer och våra 3 värmepumpsrådgivare i Skåne som alla är utbildade av tillverkarna kan vi hjälpa dig hitta den optimala lösningen från den tillverkaren som passar dina behov och din fastighet bäst, oavsett om du har krav på uppkoppling, som mål att sänka energiförbrukningen eller sätter trygghet och garantier först. 

Genom att vi är certifierade partners till tillverkarna säkerställs alltid garantierna som tillverkaren lämnar och önskar du en ökad trygghet till din värmepump rekommenderar vi våra serviceavtal som du kan läsa mer om på vår serviceavtalssida och som finns för alla typer av tillverkare och typer av värmepumpar. https://jsserviceavtal.se

Vi hjälper dig igenom hela processen, från dimensionering till driftsättning av din värmepump. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig lösning för just ditt behov av uppvärmning och finns det behov kommer vi självklart ut på ett rådgivningsbesök som är helt kostnadsfritt

Vi vill gärna komma i kontakt med dig om du går i tankarna på en ny värmepump, kontakta oss här på chatten, via epost till sales@jsenergi.com eller genom att ringa våra rådgivare.

Du når oss på vårt Skånenummer 020-103595 eller på något av våra lokala nummer på din ort till vänster i menyn (ovanför om du har mobiltelefon).
Du kan också fylla i formuläret här nedan så kontaktar vi dig senast nästa arbetsdag för att prata vidare och se vilka behov du har. 

Genom att alla våra tekniker och installatörer är anställda av oss och bor utspridda över Skåne kan vi hjälpa till oavsett var du bor (med undantag från Ystad/Simrishamn området) 

Vill du veta mer om de olika värmesystemen och vad vi kan hjälpa dig med så hittar du det här nedan: 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: