Ny Värmepump

Ny Värmepump i Skåne

JS Energi är specialist på värmepumpar.

Är du i behov av en ny värmelösning eller att byta ut din befintliga värmepump. Vi på JS Energi är en märkesobunden värmepumpsinstallatör och servicefirma som verkar över stora delar av Skåne. 

Vi är certifierade partners till Bosch, Nibe, CTC, IVT, Panasonic, Mitsubishi och Daikin. 

Tack vare våra 5st certifierade installatörer och våra 3 värmepumpsrådgivare i Skåne som alla är utbildade av tillverkarna kan vi hjälpa dig hitta den optimala lösningen från den tillverkaren som passar dina behov bäst och på det viset behöver du inte kompromissa med lösningar för att en viss installatör endast har en typ av lösning. 

Genom att vi är certifierade partners till tillverkarna säkerställs alltid garantierna som tillverkaren lämnar och önskar du en ökad trygghet till din värmepump rekommenderar vi våra serviceavtal som du kan läsa mer om på vår serviceavtalssida och som finns för alla typer av tillverkare och typer av värmepumpar. https://jsserviceavtal.se

Vi hjälper dig igenom hela processen, från dimensionering till driftsättning av din värmepump. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig lösning för just ditt behov av uppvärmning och finns det behov kommer vi självklart ut på ett rådgivningsbesök som är helt kostnadsfritt

Vi arbetar med följande värmepumpssystem;

Önskar du kontakt med en rådgivare, kan du antingen fylla i formuläret här nedan eller ringa rådgivarna för nypump på 042-400 10 01 (välj 1). 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: