Ny Värmepump

Ny Värmepump i Blekinge

Vi på JS Energi har installerat Luft/Vatten, Bergvärme, Jordvärme och Frånluftsvärmepumpar i över 20 år i Skåne och Blekinge.

Det finns många skäl att välja oss, bland annat är vi: 

Specialister inom området: Vi är specialister när det kommer till värmepumpar, och det är det enda vi gör. Med över 2000 värmepumpar installerade varje år har vi en djupgående expertis inom området och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för dina behov.

Nöjda kunder: Våra kunder är vårt främsta fokus, och vi är stolta över att ha nöjda kunder som kan intyga kvaliteten på våra tjänster och produkter. (se våra omdömen

Märkesobundna: Vi erbjuder alla ledande märken av värmepumpar, vilket innebär att vi kan hitta den bästa lösningen som passar just dig och ditt hem. Bla: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Vaillant, Viessmann, Mitsubishi, Daikin, Qvantum och Comfortzone

Över 20 års erfarenhet: Med över 20 års erfarenhet i branschen kan du lita på vår kunskap, kompetens och all den erfarenheten vi har samlat på oss. 

Tillgängliga: Vi är lätta att nå och har hög tillgänglighet för våra kunder, så du kan vara säker på att få den hjälp du behöver när du behöver den.

Helentreprenad: Vi tar hand om hela processen från början till slut, vilket ger dig trygghet och en smidig installationsupplevelse.

Trygghet efter installation: Vi erbjuder serviceavtal och support efter installationen för att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt.

Lokal närvaro: Via vår decentraliserade organisation, med snabba leveranser av reservdelar till våra tekniker kan vi säkerställa snabb hjälp lokalt på din ort. 

Erfarna tekniker: Våra erfarna tekniker är certifierade och utbildade inom de märken vi säljer. Dessutom har vi servicepartnerstatus med tillverkarna, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

Stort lager och snabb leverans: Som Europas största återförsäljare av reservdelar har vi ett omfattande reservdelslager med över 20 000 delar tillgängliga i Södra Sverige vilket gör att det går fort för dig att få hjälp när olyckan är framme.

Redundans: Vi har stora resurser och finns över hela Skåne, Blekinge och Halland med våra tekniker som alla är anställda av oss, vilket innebär tillgängliga reservdelar, tekniker och expertis. Det ger dig en extra trygghet.

Brett utbud av tjänster: Förra året installerade vi över 3000 värmepumpar och har enbart egen anställda tekniker som säkerställer hög kvalitet och service.

Är du på jakt efter en ny värmepump bör du kontakta oss och låta en av våra rådgivare komma hem till dig och titta på vilken lösning och tillverkare som bäst passar dina behov. Du når oss genom chatten, skicka epost till sales@jsenergi.com, fylla i formuläret nedan eller ringa oss på något av våra nummer nedan: 

Karlshamn0454-30 13 30
Karlskrona0455 - 660566
Ronneby0457-29 69 29
Sölvesborg0456-205 50

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: