Thermia Reservdelar per pump

Thermias Logga

På den här sidan hittar du reservdelar som alla är fullt kompatibla med Thermias värmepumpar, i vårt sortiment hittar du bl.a. cirkulationspump för Thermia Diplomat 3G, Displaykit för Thermia Atria, Utegivare för Thermia Duo 8 och mycket mer.  

Alla våra värmepumpsreservdelar omfattas av 12 månaders garanti, allt för att ge dig som kund så mycket säkerhet och trygghet med din värmepump som vi bara kan. 

Målet är att vi ska kunna erbjuda dig som kund ett brett och komplett sortiment med reservdelar för Thermia värmepumpar, men skulle det vara någon del som du saknar eller som du behöver hjälp med att hitta. Tveka inte att kontakta oss.  

På vår sida JS Education har vi samlat användarhandböcker, produktblad, installatörsmanualer, el-scheman, servicehandböcker, guider samt svar på vanliga frågeställningar kring reservdelar och funktionalitet.  

JS Energis servicetekniker finns självklart också till hands om du önskar hjälp med din reparation. 

Vi finns tillgängliga via vår chatt alla dagar mellan 8-21, det går även bra att kontakta oss på 042- 400 10 01 (menyval 2) eller via mejl på service@jsenergi.com. 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: