Cirkulationspumpar

Välkommen till vår sida för cirkulationspumpar (värmebärarpumpar)!

Vi har ett stort utbud av cirkulationspumpar och värmebärarpumpar till många olika tillverkare och typer av värmepumpar. Just cirkulationspumpen är en av våra toppsäljare.

 

Många av cirkulationspumparna är OEM-tillverkade vilket gör att de har specifika artikelnummer som gör att det enbart är den cirkulationspumpen som passar till den värmepumpen. 

 

Vanligast är att du som har en bostad har två cirkulationspumpar, en för värme och en för tappvatten. Dessutom finns det en pump som du kan använda till din pool.

Den förstnämnda används för att föra runt vatten till bland annat golvvärmesystem och radiatorer. Den andra, värmvattencirkulationspumpen för tappvatten, gör att du snabbt får varmvatten till kranar eller duschen. 

 

Värmebärarpumpar går att beskriva som hjärtat i ditt värmesystem, oavsett vilket typ av värmesystem du har. Den pumpar konstant ut vatten för uppvärmning. 

Har du en väldigt gammal cirkulationspump kan det vara rent av ekonomiskt att byta ut den. Nyare cirkulationspumpar tenderar generera i en lägre driftkostnad då de är ”smartare” än de äldre pumparna.

Slutar pumpen att fungera leder detta oftast till cirkulationsproblem och ojämn värme, eller att energiförbrukningen ökar.

 

Har du några frågor om cirkulationspumpar till din värmepump, finns våra reservdelsspecialister redo att hjälpa dig. Du når oss på chatten alla dagar mellan 8–21, via telefon 042-400 10 01 eller via email service@jsenergi.com 

 

Du kan även läsa mer om vilken typ av cirkulationspump du ska ha till just din värmepump via vår sida jseducation.se, där du även hittar manualer och svar på de vanligaste frågorna. 

Vi på JS Energi har sammanställt en guide för hur du enkelt byter ut din cirkulationspump, guiden finner ni här.

Produkter

  1. BWO 155 pumpmotor (Vortex) för GVC

    BWO 155 pumpmotor (Vortex)
    3 798:- inkl. moms 3 038:- exkl. moms Köp
  2. CIRKULATIONSPUMP VARIOS PICO-STG 25/1-8-180

    CIRKULATIONSPUMP VARIOS PICO-STG 25/1-8-180
    8 625:- inkl. moms 6 900:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: