Cirkulationspumpar

Vi har ett stort utbud av cirkulationspumpar till många olika tillverkare och typer av värmepumpar. De vanligaste märkena på cirkulationspumpar är Wilo och Grundfos. Många av cirkulationspumparna är OEM tillverkade vilket gör att de har specifika artikelnummer som gör att det enbart är den cirkulationspumpen som passar till den värmepumpen.  

En av våra toppsäljare bland reservdelar för värmepumpar är just cirkulationspumpen. Cirkulationspumpen är en pump som ser till att det varma vattnet når ut till alla radiatorer i huset, slutar cirkulationspumpen att fungera leder detta oftast till cirkulationsproblem och ojämn värme eller att energiförbrukningen ökar. 

Har du några frågor om cirkulationspumpar till värmepumpar så finns våra reservdelsspecialister redo att hjälpa dig. Du når oss via chatten nere till höger, via email: service@jsenergi.com eller via telefon 042-400 10 01. 

Du kan även läsa mer vilken typ av cirkulationspump du ska ha till din värmepump via jseducation.se där du även hittar manualer och svar på de vanligaste frågorna. 

Vi på JS Energi har sammanställt en guide för hur du enkelt byter ut din cirkulationspump, guiden finner ni här

Produkter

  1. CIRKULATIONSPUMP VARIOS PICO-STG 25/1-8-180

    CIRKULATIONSPUMP VARIOS PICO-STG 25/1-8-180
    8 625:- inkl. moms 6 900:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: