Bentone Reservdelar

Bentone grundades i Ljungby år 1954 och har sedan sin begynnelse fokuserat helhjärtat på att optimera brännare för energiutvinning. Idag är Bentone en del av holdingbolaget Enertech Group (tillsammans med CTC, ObsyParca och Turboflame) som i sin tur förvärvades av Nibe Group under 2017. Bentone har trots olika förvärv fortsatt i sin riktning och är idag ledande inom utvecklingen för förbränningsteknik. 

Alla våra Bentone reservdelar är original från Bentone, vilket säkerställe både livslängd, garanti och effektivitet på din Bentone anläggning.  

Alla våra värmepumpsreservdelar omfattas av 12 månaders garanti, allt för att ge dig som kund så mycket säkerhet och trygghet med din värmepump som vi bara kan. Vi erbjuder även fri frakt inom Sverige. 

För närvarande håller vi på att lägga upp Bentone reservdelarna och har ett begränsat antal artiklar tillgängliga online, om det skulle vara någon reservdel som du inte hittar eller något annat som du undrar, kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Du når oss på chatten alla dagar mellan 8-21, via telefon 042-400 10 01 eller via email service@jsenergi.com 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: