JS Energi och Hilmersson Värmeteknik i strategiskt samarbete

Publicerat 1 maj 2017

JS Energi och Hilmersson Värmeteknik har under en längre tid haft ett samarbete i Kristianstad och Hässleholmstrakten. Detta samarbetet har visat sig vara mycket bra för våra gemensamma kunder och vi har många kunder som har uppskattat detta samarbetet.

Sedan JS Energi förvärvade Kyla och Värme i Höganäs har JS Energi fortsatt sin medvetna satsning mot att hjälpa kunder i Västra och mittersta skåne få ett bekymmersfritt ägande av värmeanläggningar samtidigt som Hilmersson Värmeteknik gör ett fantastiskt arbete med kunder i Östra Skåne med omnejd med många nöjda kunder och en stark tillväxt.

Det nu strategiska samarbetet med Hilmersson Värmeteknik innebär att vi nu tillsammans kan erbjuda service, reservdelar och nya värmepumpar i ett geografiskt område som täcker stora delar av Skåne, en del av Halland, en del av Småland och även en del av Blekinge. Samarbetet innebär att du som kund kan kontakta vem av oss som helst och vi samordnar din service och ser till att du får den service på din värmeanläggning du har behov av.

“Samarbetet ger oss tillsammans den tyngd och den geografiska räckvidd som vi länge har behövt. Enda sedan vårt samarbete med Hilmersson Värmeteknik inleddes för många år sedan har det varit tydligt att vi tillsammans alltid sätter kunden i centrum och det är nu naturligt att vi tar nästa steg i detta samarbetet och tar ett större ansvar för bekymmersfritt ägande av värmepumpen i vårt gemensamma geografiska område” säger Peter Borgman, VD på JS Energi.

”De senaste årens samarbete har fungerat så bra att jag tycker att detta är ett logiskt steg för vår del. I vår affärsstrategi för området Värmeteknik är detta en viktig pusselbit för vår expansion i NÖ Skåne, Blekinge och Småland där vi tillsammans med JS Energi kan vinna stora fördelar för båda företagen.”- Bengt Hilmersson VD på Hilmersson Elservice AB.

Tillsammans erbjuder "JS Energi" och "Hilmersson Värmeteknik" service på värmepumpar från Daikin, IVT, Bosch, CTC, Nibe, Panasonic, Mitsubishi och LG i Skåne med omnejd.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: