Ny Värmepump

Ny värmepump Klippan

Klippan

I klippan är den vanligaste typen av värmesystem LuftVatten men det finns också en del som har borrat för bergvärme. Se kartbilden på antal borrhål. Varje grön fyrkant är en energibrunn. Avståndet till berg varierar från 15-35 meter i klippan beroende på var huset är beläget. Det finns även en del hus som har installerat jordvärme. Detta förutsätter att man har en ganska stor tomt och får plats med att få ner minst 450 meter slang vilket motsvarar 450 kvadratmeter.

Klippan Värmepump

Kontakta gärna oss för mer information om värmepump i Klippan eller fyll i formuläret så kommer vi på ett gratis hembesök.

Telefon: 042 - 400 10 01

Mail: service@jsenergi.com

JS Energi Service AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: