Ny Värmepump

Ny värmepump Eslöv

Eslöv

I Eslöv är det relativt vanligt att man borrar för bergvärmepump, det är dock ganska långt till berg. Avståndet ned till berg ligger på ca 30-55 meter vilket medför en hel del extra kostnader för foderrör. Foderrören kostar i runda slängar 550 kr/metern inkl moms. Viktigt att ta med denna kostnaden i budgeten för investeringen.

Här är en karta över de borrhål som finns i Elsöv,

Eslöv Värmepump

Ett bra alternativ till bergvärme är Luftvatten som inte kräver något miljötillstånd. Här utnyttjar man uteluftens energi för att producera värme och varmvatten.

Har man en större tomt kan jordvärme också vara ett bra alternativ där man plöjer ned en kollektorslang i marken. För hus med elelement är Luftvärmepumpen en mycket bra investering

Kontakta gärna oss för mer information eller fyll i formuläret så kommer vi på ett gratis hembesök.

Telefon: 042 - 400 10 01

Mail: service@jsenergi.com

JS Energi Service AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

 

 

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: