Ny Värmepump

Ny värmepump Åstorp

Åstorps kommun
I Åstorps kommun är det många som har installerat bergvärme. Uppe på Björnås är det riktigt bra förutsättningar att nå aktivt berg tidigt vilket medför att kostnaderna är relativt låga gämfört med många andra platser i skåne. Ungefär 6-10 meter till berg är det man kan ränka med uppe på Björnås. Nere i byn är det längre till berg och där kan det vara lämpligare med Luft-vattenvärmepump eller jordvärmepump alternativt frånluftsvärmepump. I många av husen i åstorp som är byggda på 70-talet är det direktverkande el och där lämpar sig luftvärmepumpen bäst.

Här finner ni en borrkarta över de borrhålen som är inrapporterade till SGU (Sveriges Geologiska Undersökning) i Åstorp idag,

Tveka inte att kontakta oss för mer info eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Det går bra att fylla i formuläret här på sidan så ringer vi upp er och bokar en tid som passar. Ni kan även nå oss på chatten på som ni finner på sidan nere i högra hörnet eller på telefon 042-4001 001 alternativt på mail service@jsenergi.com.

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: