Ny Värmepump

Ny värmepump Örkelljunga

Örkelljunga

I Örkelljunga är det många som har borrat för bergvärme och flest i de norra delarna då det är bra förutsättningar där för att nå berget, 12-15 meter. I de södra delarna är det längre till berget och kan vara avstånd ned till 60 meter. Nedan följer en bild från SGU (Sveriges Geologiska Undersökning) gällande var borrhålen finns i Örkelljunga.

Bergvärme Örkelljunga

I de södra delarna kan det vara lämpligt att titta på LuftVatten eller jordvärme istället för bergvärme då det annars blir en ganska dyr investering med tanke på avtåndet ned till berg.

Kontakta gärna oss för mer information om värmepump i Örkelljunga eller fyll i formuläret så kommer vi på ett gratis hembesök.

Telefon: 042 - 400 10 01

Mail: service@jsenergi.com

JS Energi Service AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: