Ny Värmepump

Ny värmepump Löddeköpinge

I Löddeköpinge lämpar det sig inte så bra med bergvärme då det är väldigt långt till berg, närmare 80 meter vilket blir kostsamt då man måste sätta mycket foderrör. Det är du bättre att man sätter in jordvärme men det ställer krav på att man har en ganska stor tomt, från 450 kvm och uppåt beroende på husets storlek och skick. Luft Vatten värmepump är annars ett bra alternativ som är enkelt att installera och du behöver heller inte ansöka om miljötillstånd för att installera värmepumpen.

Kontakta gärna oss för mer information om värmepump i Löddeköpinge eller fyll i formuläret så kommer vi på ett gratis hembesök.

Telefon: 042 - 400 10 01

Mail: service@jsenergi.com

JS Energi Service AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: