Ny Värmepump

Ny värmepump Höganäs

Höganäs

I Höganäs kommun är det många som har installerat bergvärme genom åren, tittar man på SGU (Sveriges Geologiska Undersökning) ser man de hålen som är inrapporterade. Miljökraven har dock blivit tuffare för att få tillstånd att borra och nu krävs det återfyllnad med benetonit vilket medför extra kostnader för borrningen.

Bergvärme Höganäs

Ett alternativ till bergvärmen i Höganäs är då LuftVatten. Detta blir ett bra alternativ med take på den extra investeringen det blir med bergvärme. Jordvärme är såklart också ett mycket bra alternativ som energilösning då detta inte kräver någon återfyllnad. Dock krävs en ganska stor tomt för att få ut tillräcklligt med slang för Jordvärme.

Kontakta gärna oss för mer information om värmepump i Höganäs eller fyll i formuläret så kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök.

Telefon: 042 - 400 10 01

Mail: service@jsenergi.com

JS Energi Service AB
Vasatorpsvägen 1
254 57 Helsingborg

Boka rådgivning

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och bokar in ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar allt du kan behöva veta om en värmepump. Vi hjälper dig även att räkna på ny uppvärmning till ditt hushåll och vilka besparingar du kan göra.

1. Välj typ av uppvärmning

Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

2. Kunduppgifter

3. Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: