Supportlöfte för bekymmersfritt ägande

Supportlöfte till dig

Vi på JS Energi ser vår affärsuppgörelse som en start på en relation där du skall ha ett bekymmersfritt ägande av ditt värmesystem. För att detta skall fungera ger vi ett supportlöfte till dig som omfattar en del funktioner och kontaktytor. Ditt värmesystem är i gång i stort sett dygnet runt året om. Det innebär att ditt värmesystem kommer att behöva underhållsservice vartannat eller vart tredje år, antingen i förebyggande syfte eller om den skulle sluta fungera.

Vem som helst med VVS- samt elkunskap kan sälja och installera en värmepump och få den att fungera fint. Utmaningen är däremot tillgänglighet till support och servicetekniker efter ditt köp när du behöver det. Detta ställer krav på vilken leverantör du vill samarbeta med under ditt värmesystems livslängd.

Våra styrkor är att:

  • Alla våra servicetekniker arbetar enbart med värmepumpar och värmesystem. De innehar alla kylcertifikat och är specialister inom sitt område.
  • Våra rådgivare har telefonsupport alla vardagar kl.8-16.30 och har hög tillgänglighet på epost och chatten på vår hemsida.

Detta medföljer kostnadsfritt alla värmepumpar som vi säljer och installerar samt ingår i alla värmepumpar som någonsin är sålda och installerade av oss. Supportlöftet gäller så länge som värmepumpen är i drift. 

När problem uppstår (SLA)

Att du som kund skall vara nöjd med din investering är enormt viktigt för oss. För att möta upp med den bästa servicen erbjuder vi alla våra kunder prioriterad support och service där ni går före andra kunder som ej har handlat värmesystemet av oss. Uppstår det akuta problem med ditt värmesystem, om du står utan värme eller varmvatten, kommer din ansvariga tekniker kontakta dig inom 4 arbetstimmar för att påbörja felsökning och planera in åtgärder. För mindre akuta ärenden kontaktas du inom 8 arbetstimmar.

Kontaktvägar och öppettider

Det är lätt att komma i kontakt med oss på JS Energi. Vi vill prata med dig och vi bryr oss om dina önskemål och frågeställningar. Vi har telefontider alla vardagar från kl.08.00 - 16.30 och vi är tillgängliga för chat via vår hemsida. Ibland händer det att vi har hög belastning på chatten, om det händer så lämna din epost och namn så återkommer vi till dig bara. Det går självklart alltid bra att skicka epost också till oss på service@jsenergi.com, det kontrolleras regelbundet. 

Observera att Supportlöftet endast gäller om du fått din värmepump installerad av oss på JS Energi. 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: