Välkommen Linus till JS Energi

Publicerat 14 jan 2018

Det är med stor ära som vi välkomnar vårt senaste tillskott till JS Energi gänget. Vår nya kollega heter Linus Eriksson och kommer från en kylteknikerutbildning. Linus har de senaste månaderna varit hos oss på praktik och gått mycket tillsammans med våra övriga 3 servicetekniker för att han skulle lära sig att omsätta det teoretiska till praktisk erfarenhet, bland annat har Linus under denna tiden installerat flera värmepumpar, utfört mycket service och dessutom flera kompressorbyten. 

I och med att vi nu har Linus som en av oss på JS Energi har vi nu 4st servicebilar och tekniker som rullar runt på vägarna i Skåne för att kunna hjälpa våra kunder med allt som rör värmepumpar. Det är dessutom som så att tack vare detta har vi nu fått ännu bättre möjligheter att prioritera snabb service just till dig som har köpt din värmeanläggning av oss på JS Energi, du som tillhör våra viktigaste kunder. 

Det är bara att önska Linus varmt välkommen till oss och hoppas vi har många roliga och spännande stunder tillsammans framöver

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: