JS Energi lanserar engelskspråkig E-handel

Publicerat 10 mar 2017

JS Energi har senaste 24 månaderna lagt mycket energi åt att leverera bekymmersfri uppvärmning och ägande av värmeanläggning. Detta är något som har varit väldigt uppskattat av såväl villaägare som företag som utför service av värmeanläggningar.

Senaste 2 månaderna har efterfrågan av reservdelar och rådgivning av värmesystem ökat i Europa, i synnerhet i Holland och Storbritannien och då i specifikt av Nibe och IVT som bägge har en stor installerad bas i dessa länder.

Baserat på detta och vår önskan att leverera en bekymmersfri uppvärmning har JS Energi valt att utöka vår ehandel, chat och telefonsupport med en Europeisk sida (www.jsenergi.eu). På denna sida kommer JS Energi erbjuda reservdelsförsörjning, rådgivning och vidarekoppling till våra lokala samarbetspartners i de lokala länderna. Detta gör att vår vision att erbjuda bekymmersfri uppvärmning inte längre sträcker sig till Sverige utan hela Europa för dem som behöver vår hjälp. För närvarande pågår översättning och anpassning av www.jsenergi.eu för att kunna hantera mängden av utökade förfrågningar.

Senaste veckan har samarbetsavtal slutits med servicefirmor i både England och Irland om kompetensutbyte och reservdelsförsörjning. Den stora anledningen till att dessa avtal har slutits är att förändringar har skett på de lokala marknaderna som har lett till en ökad lokal belastning. Diskussioner pågår för närvarande även med servicefirmor i Tyskland, Nederländerna och Finland om ett utökat samarbete inom kompetens och vidareförmedling av serviceärende som inkommer via www.jsenergi.eu.

För mer information kontakta Peter Borgman, VD JS Energi Gruppen, +46 70 416 00 68 eller på epost peter.borgman@jsenergi.com

JS Energi Gruppen har som mål att leverera en bekymmersfri värmeanläggning, med allt från nya värmeanläggningar, service/underhåll och reservdelar till din värmepump oavsett du är privatperson eller företag så skall JS Energi hjälpa dig att ha få en bekymmersfri uppvärmning. JS Energi levererar idag reservdelar och värmepumpar av tillverkarna IVT, Bosch, Nibe, CTC, Värmebaronen och Panasonic. Via vår E-handel tillhandahåller vi över 66000 reservdelar till de vanligaste tillverkarna av värmeanläggningar.

 

ergi

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: