JS Energi förvärvar Kyla och Värme i Höganäs AB

Publicerat 21 feb 2017

JS Energi förvärvar Kyla och Värme i Höganäs AB. Genom förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs får JS Energi den grund som behövs för att kunna erbjuda på platsen service av värmeanläggningar i primärt västra skåne. Serviceverksamheten kommer att drivas i bolaget JS Energi Onsite Service och VD för bolaget blir Christoffer Pantzar. Christoffer är grundare till Kyla och Värme I Höganäs och har lång erfarenhet av service/installation inom värmepumpsbranschen.

-“Mitt mål med JS Energi Onsite Service är att tillsammans med våra kunder och partners kunna leverera bekymmersfri uppvärmning. Vi börjar smått med att hjälpa till med de anläggningar vi själva har installerat och sålt, för att till hösten bredda och kunna hjälpa alla som har behov av hjälp med sin anläggning” säger Christoffer Pantzar VD för service verksamheten i JS Energi Gruppen.

Förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs AB innebär att JS Energi nu kan leverera hela livscykeln av värmeanläggningen på kundens villkor. Allt från en ny värmepump från de största aktörerna på marknaden, till reservdelar och förbrukningsmaterial för dig som fixar med din pump själv. Förutom det kan vi nu även hjälpa dig med att få både service och underhåll på din värmeanläggning.

-“Genom förvärvet av Kyla och Värme i Höganäs får vi äntligen den saknade pusselbiten i vår vision att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning under hela dess livscykel. Från första gången vi träffade Christoffer så slogs vi av hans servicekänsla samt tankar runt hur man bygger en serviceorganisation där man sätter kunden i fokus. Det är riktigt kul att kunna hälsa Christoffer välkommen in i JS Energi gruppens ledning och kunna ta nästa steg i vår vision” säger Peter Borgman, VD för JS Energi AB.

Det nya servicebolaget kommer att utgå från Helsingborg och vi hälsar både gamla och nya kunder välkomna till oss. Under sommaren kommer JS Energi successivt bygga ut serviceverksamheten i västra skåne för att kunna vara väl förberedda när hösten och vintern kommer.

JS Energi Gruppen har som mål att leverera en bekymmersfri värmeanläggning, med allt från nya värmeanläggningar, service/underhåll och reservdelar till din värmepump oavsett du är privatperson eller företag så skall JS Energi hjälpa dig att ha få en bekymmersfri uppvärmning. JS Energi levererar idag reservdelar och värmepumpar av tillverkarna IVT, Bosch, Nibe, CTC, Värmebaronen och Panasonic. Via vår E-handel tillhandahåller vi över 66000 reservdelar till de vanligaste tillverkarna av värmeanläggningar.

För mer information kontakta Peter Borgman, VD JS Energi, 0704-160068, peter.borgman@jsenergi.com, 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: