Nya Värmepumpar ink installation

Klimatsmarta val som rätt typ av värmepump kan sänka din energikostnad avsevärt mycket vilket i sin tur bidrar till en minskad månadskostnad, dessutom minskar också din utsatthet vid regelbundna elprishöjningar. 


 

Men hur vet man vilken typ av värmepump man ska välja? 

Den värmepump som passar just dig och ditt hem bestäms utifrån många olika faktorer t.ex. geografiskt läge, planlösning, antal kvadratmeter, nuvarande värmekällor samt eventuella egna önskemål. Hos JS Energi finner ni ett stort utbud av flera olika sorters värmepumpar, tillverkare samt erbjudande om installation som utförs av någon av våra certifierade teknikers .Vi erbjuder också ett kostnadsfritt hembesök av en av våra rådgivare för att hjälpa er att hitta den bästa värmepumpen för ert hem.  

Har du frågor eller behöver hjälp i ditt val att hitta rätt värmepump tveka inte att kontakta oss, vi finns tillgängliga på chatten 8–21 alla dagar. 

Det går även bra att kontakta oss på 042- 400 10 01 (menyval 2) eller via mejl på service@jsenergi.com. 

På vår sida JS Education finner du massor av nyttig information rörande de etablerade märkena för värmepumpar och pannor, du kan även läsa om vad som skiljer de olika typerna av uppvärmning åt. 

 

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: