Elpanna

Produkter

 1. NIBE VVM 225 Elpanna/Inomhusdel

  NIBE VVM 225 är en flexibel, lågbyggd elpanna som klarar de nya energikraven och har anpassats för att underlätta ett utbyte av NIBE EVC 240.
  NIBE VVM 225 har ett smart och användarvänligt styrsystem och kan enkelt dockas med NIBEs luft/vattenvärmepumpar för ytterligare energibesparing.
  45 397:- inkl. moms 36 318:- exkl. moms Köp
 2. NIBE VVM 310 Elpanna/Inomhusdel

  NIBE VVM 310 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt flexibelt klimatsystem för ditt hem. NIBE VVM 310 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med hög prestanda. Med varmvattenberedning, eltillsats och självreglerande cirkulationspumpar inkluderat blir installationen av NIBE VVM 310 mycket enkel. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.
  58 255:- inkl. moms 46 604:- exkl. moms Köp
 3. NIBE VVM 320 Elpanna/Inomhusdel

  NIBE VVM 320 är avsedd att kombineras med någon av NIBE luft/vattenvärmepumpar för att bilda ett högeffektivt klimatsystem för ditt hem.
  NIBE VVM 320 har ett smart och användarvänligt styrsystem vilket ger effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med hög prestanda. Med inkluderad varmvattenberedare, eltillsats, självreglerande cirkulationspump, påfyllningsventil, manometer, säkerhetsventil samt expansionskärl är NIBE VVM 320 helt komplett för en installation.
  51 828:- inkl. moms 41 462:- exkl. moms Köp
Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: