Ny Värmepump

Ny Värmepump i Västra Götaland

JS Energi är specialist på värmepumpar

Är du intresserad av en ny värmepump och bor i Västra Götaland? På Bäckstensgatan i Mölndal finns vårt kontor där vi har både utbildade rådgivare och värmepumpstekniker på plats. Våra rådgivare kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri rådgivning där vi på plats kan se över dina förutsättningar och behov.

Vi är märkesoberoende och hjälper dig välja den bästa lösningen utifrån det sortiment som finns hos bland annat IVT, Bosch, Nibe, CTC, Mitsubishi och Panasonic.

Sänk dina värmekostnader med hjälp av en ny värmepump!

I dessa områden med omnejd kan vi installera en värmepump till er: 


Ifall du är osäker på om vi kan hjälpa er i ert område, tveka inte att kontakta oss. 

Vi hjälper dig igenom hela processen, från dimensionering till driftsättning av din värmepump. Vi erbjuder dig en nyckelfärdig lösning för just ditt behov av uppvärmning. Vi arbetar med följande värmepumpssystem;

Bor du inte inom området där vi har våra installatörer, har vi även samarbete med installatörer på andra orter i Sverige, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Varför köpa en ny värmepump från JS Energi?

  • Vi har över 10 certifierade servicetekniker i Västra Götaland som kan hjälpa dig om du har problem med din JS installerade värmepump
  • Våra installatörer är kylcertifierade och utbildade av tillverkaren av värmepumpen samt att de kompetensutbildar sig löpande.
  • Då vi på JS Energi är partner till de tillverkare vars värmepumpar vi installerar säkerställer det också att du får den högsta garantin som finns att tillgå från tillverkaren. 

Boka Rådgivning

Välj typ av uppvärmning

Kunduppgifter

Fastighet

När du fyller i formuläret bekräftar du att du tagit del av vår Integritetspolicy med information om hur JS Energi behandlar dina personuppgifter i samband med din förfrågan.

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: