Lediga tjänster Skåne och Göteborg

Erfaren värmepumpsfantast sökes i Skåne

Det senaste året har JS Energi växt från 12 till totalt 29 medarbetare och vår serviceavdelning fortsätter att växa med flera nya större uppdrag inom service och underhåll. Med detta som bas behöver vi nu fylla på med fler Värmepumpsess, vi söker dig som har arbetet med värmepumpar de senaste åren, antingen på full tid eller som del av ett arbete på VVS företag. 

Vår vision är att göra det bekymmerfritt att äga en värmeanläggning. Detta vill vi göra genom att erbjuda hela värdekedjan med proaktiv och reaktiv service, garantiservice samt utbyte av anläggningen när kunden inte längre anser att den är värd att reparera.

Vi arbetar med hela segmentet av värmepumpar: luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten, frånluft och elpannor. Inom kort kommer vi även erbjuda service och installation av fjärrvärmeanläggningar. Vi är märkesoberoende och arbetar med Sveriges största värmepumpstillverkare: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi Electric, Panasonic, Comfortzone och sedan årsskiftet även med Qvantum fastighetsvärmepumpar.

Vi är väldigt måna om att ge våra värmepumpsfantaster de rätta verktygen för att kunna utföra bästa möjliga arbete under service och reparationer. Våra servicebilar leasas på 3 års tid vilket innebär att vi alltid har fräscha bilar som inreds av värmepumpsfantasten själv. Vi leasar alla elverktyg från Hilti och har alltid hela och bra verktyg att arbeta med vilket innebär att varje värmepumpsfantast har förutsättningarna att konfigurera sin egen verktygsflotta samt hålla den uppdaterad. Vi utgår från hemmet vilket tillåter våra medarbetare att bo vart som helst i vårt verksamma område. Du kommer endast in på kontoret vid behov, för att fylla på med reservdelar eller hämta annat material. Vi har en central bokning via koordinator och schemat över kundbesök ligger i mobilen där även återrapportering av arbetet sker. Givetvis får du redskapen för ett välfungerande mobilt arbete med egen jobbtelefon, fri surf, egen laptop och iPad.

Våra värderingar är att vi sätter personalen främst och vi sätter kunderna främst. Vi tror stenhårt på att motiverade medarbetare med de bästa förutsättningarna kommer ge oss de nöjdaste kunderna i gengäld. Varje medarbetare ansvarar för sin egen utveckling och ges samtidigt möjlighet till kontinuerlig utbildning.

Som anställd hos JS Energi har du även möjlighet till en kostnadsfri årlig hälsokontroll hos Capio samt friskvårdsbidrag på maximalt belopp. Vi har en vinstdelningsmodell till personalen där en del av vinsten betalas ut i årlig bonus.

Vi har några krav på dig som söker denna tjänsten, och dessa är: 

  • Har arbetat med värmepumpar minst 2 av de senaste 5 åren. 
  • Har kylcertifikat kategori 2, men helst kategori 1 så du kan arbeta med alla våra kunder
  • Har arbetat med både luft/luft värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar och Vätska/vatten värmepumpar

Låter detta som ett intressant och passande jobb för dig eller någon som du känner? Tveka inte att skicka iväg en enkel ansökan till Christoffer Pantzar, christoffer.pantzar@jsenergi.com. Vi ser fram emot din ansökan!


  

Lediga tjänster

Erfaren Värmepumpstekniker Göteborg med omnejd 

Hos oss arbetar man endast med värmepumpar, det är det som är vårt fokus och det är där vår tillväxt är.

Vi söker nu en ny servicetekniker som har arbetat med värmepumpar de senaste 3-5 åren och som verkligen brinner för att arbeta med värmepumpar och inte annat som många av våra kollegor i branschen arbetar med. 

Våra kunder är både större fastighetsbolag, offentlig verksamhet och privatpersoner i Västra Götalandsregionen. Vi har vårt kontor i Partille men man utgår oftast från hemmet, det som passar dig absolut bäst. 

Alla våra bilar är nya och byts vart 3e år, våra viktiga verktyg leasar vi så vi alltid har det senaste för att du som servicetekniker ska ha möjlighet att utföra arbetet så bra som möjligt och inte behöva fokusera på gamla verktyg eller sämre förutsättningar, för oss är det du som servicetekniker som är i fokus. 

 Vi har några krav på dig som söker denna tjänsten, och dessa är:  

  • Har arbetat med värmepumpar minst 2 av de senaste 5 åren. 
  • Har kylcertifikat kategori 2, men helst kategori 1 så du kan arbeta med alla våra kunder
  • Har arbetat med både luft/luft värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar och Vätska/vatten värmepumpar

Vi är en obunden partner till både IVT, CTC, Nibe, Panasonic och Mitsubishi Electric samt att vi även gör service på de flesta andra fabrikat av värmepumpar. Genom att vi även har den ledande ehandeln för reservdelar i europa har vi också servicebilar där vi försöker ha så mycket av de relevanta reservdelarna med oss ut på varje uppdrag för att minimera "ej nödvändiga" körningar och möjliggöra för dig att fokusera fullt ut på att utföra servicearbeten av värmepumpar. 

Förra året investerade vi över 600 timmar på utbildningar hos tillverkare, allt ifrån de stora som CTC och Bosch till mindre tillverkare som Qvantum med sina specialbyggda fastighetsvärmepumpar. 

Passar du in på ovan beskrivning och vill söka tjänsten, vill vi självklart göra det så lätt som möjligt för dig att komma i kontakt med oss. Skicka ett email till vår VD Peter Borgman på peter.borgman@jsenergi.com med dina kontaktuppgifter och bara en kort beskrivning av dig själv så kommer han kontakta dig. 

Denna tjänsten är för dig som uppfyller ovan kriterier, ifall du inte känner att du uppfyller de kraven är inte denna tjånsten något för dig, tyvärr men håll utkick på vår sida efter mer juniora tjänster. 


Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på e-handel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: