Lediga tjänster

Värmepumpsfantast sökes

Det senaste året har JS Energi växt från 12 till totalt 29 medarbetare och vi har sedan sommaren 2019 även en avdelning uppe i Göteborg. Vår plan är att fortsätta växa i Skåne, Halland och Göteborg och därför söker vi nya värmepumpsfantaster att utöka vårat team med. Vi söker personer som hungrar efter kunskap och vill fortsätta utveckla sin värmepumpskompetens för att hela tiden kunna leverera det lilla extra till våra kunder. 

Vår vision är att göra det bekymmerfritt att äga en värmeanläggning. Detta vill vi göra genom att erbjuda hela värdekedjan med proaktiv och reaktiv service, garantiservice samt utbyte av anläggningen när kunden inte längre anser att den är värd att reparera.

Vi arbetar med hela segmentet av värmepumpar: luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten, frånluft och elpannor. Inom kort kommer vi även erbjuda service och installation av fjärrvärmeanläggningar. Vi är märkesoberoende och arbetar med Sveriges största värmepumpstillverkare: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi Electric, Panasonic, Comfortzone och sedan årsskiftet även med Qvantum fastighetsvärmepumpar.

Vi är väldigt måna om att ge våra värmepumpsfantaster de rätta verktygen för att kunna utföra bästa möjliga arbete under service och reparationer. Våra servicebilar leasas på 3 års tid vilket innebär att vi alltid har fräscha bilar som inreds av värmepumpsfantasten själv. Vi leasar alla elverktyg från Hilti och har alltid hela och bra verktyg att arbeta med vilket innebär att varje värmepumpsfantast har förutsättningarna att konfigurera sin egen verktygsflotta samt hålla den uppdaterad. Vi utgår från hemmet vilket tillåter våra medarbetare att bo vart som helst i vårt verksamma område. Du kommer endast in på kontoret vid behov, för att fylla på med reservdelar eller hämta annat material. Vi har en central bokning via koordinator och schemat över kundbesök ligger i mobilen där även återrapportering av arbetet sker. Givetvis får du redskapen för ett välfungerande mobilt arbete med egen jobbtelefon, fri surf, egen laptop och iPad.

Våra värderingar är att vi sätter personalen främst och vi sätter kunderna främst. Vi tror stenhårt på att motiverade medarbetare med de bästa förutsättningarna kommer ge oss de nöjdaste kunderna i gengäld. Varje medarbetare ansvarar för sin egen utveckling och ges samtidigt möjlighet till kontinuerlig utbildning.

Som anställd hos JS Energi har du även möjlighet till en kostnadsfri årlig hälsokontroll hos Capio samt friskvårdsbidrag på maximalt belopp. Vi har en vinstdelningsmodell till personalen där en del av vinsten betalas ut i årlig bonus.

Låter detta som ett intressant och passande jobb för dig eller någon som du känner? Tveka inte att skicka iväg en ansökan till Christoffer Pantzar, christoffer.pantzar@jsenergi.com. Vi ser fram emot din ansökan!


 

kyltekniker-platschef-bild 

Värmepumpstekniker i Göteborg

Nu söker vi ytterligare värmepumpstekniker för att stärka upp vårt team i Göteborg så vi kan fortsätta att hjälpa kunder få ett bekymmersfritt ägande av sin värmeanläggning. Vi utför installation, felsökning, reparation och service på värmeanläggningar. Då vi är guldpartner (eller motsvarande) med alla de stora leverantörerna innebär det att vi även utför garantiservice åt dessa. De leverantörer som vi samarbetar med i nuläget är bland annat: IVT, Nibe, CTC, Mitsubishi, Panasonic, Bosch.

Alla anställda får en MacBook Air, en iPad och en iPhone då vi hanterar all dokumentation i den utsträckning det går digitalt. Vi håller ett grundlager med reservdelar i bilarna för att kunna ha så hög siffra som möjligt på FTF ”First-Time-Fix”. Våra bilar leasas för att alltid kunna ha en uppdaterad bilflotta med de senaste tekniska fördelarna som kan underlätta arbetsdagen. Alla servicecase sköts via ett onlinesystem för att snabbt och enkelt kunna hantera kunderna på ett smidigt sätt, därav är datorvana ett stort plus.

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Utföra installation, felsökning och reparation av värmeanläggningar
 • Planera sin egen arbetstid och boka sina egna kunder
 • Tillsammans med övriga tekniker se till att vi håller de SLA som vi kommit överens om
 • Sköta protokollföring mot kunder
 • Ombesörja reservdelar till kunder och hålla sitt lager i bilen uppdaterat
 • Sköta inventering av reservdelarna i bilen veckovis
 • Förutse, i den mån det är möjligt, vilka reservdelar som kan tänkas behövas till varje kund för att kunna hålla en hög FTF
 • Hålla sin bil tvättad och städad samt arbetskläderna rena

 Vi söker dig som:

 • Tycker om att skruva/arbeta med händerna
 • Är självgående och lösningsorienterad
 • Är tävlingsinriktad
 • Har ett stort kundfokus
 • Kan arbeta fritt under ansvar, gärna om du haft en sådan tjänst tidigare
 • Är innehavare av B-körkort
 • Har vana att arbeta med datorer/IT-vana
 • Är noggrann och målinriktad

Ett krav är arbetserfarenhet kring installation och service av värmepumpar, alternativt kylanläggningar samt att du innehar kylcertifikat (kat 1). Du kommer att arbeta ihop med platschefen och hjälpa till att bygga upp vårt nyligen etablerade Göteborgskontor.

Vi på JS Energi sätter kunden i fokus och söker därför en likasinnad. Vi är ett härligt gäng med över 25 anställda i alla våra affärsområden och vi har över 3000 installerade pumpar i Skåne och Halland. Vi söker dig som vill hänga med på en spännande resa som kommer att förändra branschen!

Vill söka tjänsten som servicetekniker? Skicka ditt CV till vår servicechef christoffer.pantzar@jsenergi.com Har du frågor runt tjänsten går det självklart också bra att kontakta Christoffer.


  

Lediga tjänster

Värmepumpstekniker i Skåne och Halland

Nu söker vi ytterligare värmepumpstekniker för att stärka upp vårt team och kunna hjälpa alla kunder som vill uppnå bekymmersfritt ägande av sin värmeanläggning. Vi utför installation, felsökning, reparation och service på värmeanläggningar. Då vi är guldpartner (eller motsvarande) med alla de stora leverantörerna innebär det att vi även utför garantiservice åt dessa. De leverantörer som vi samarbetar med i nuläget är bland annat: IVT, Nibe, CTC, Mitsubishi, Panasonic, Bosch.

Alla anställda får en MacBook Air, en iPad och en iPhone då vi hanterar all dokumentation i den utsträckning det går digitalt. Vi håller ett grundlager med reservdelar i bilarna för att kunna ha så hög siffra som möjligt på FTF ”First-Time-Fix”.
Våra bilar leasas för att alltid kunna ha en uppdaterad bilflotta med de senaste tekniska fördelarna som kan underlätta arbetsdagen. Alla servicecase sköts via ett onlinesystem för att snabbt och enkelt kunna hantera kunderna på ett smidigt sätt, därav är datorvana ett stort plus. 

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Utföra installation, felsökning och reparation av värmeanläggningar
 • Planera sin egen arbetstid och boka sina egna kunder
 • Tillsammans med övriga tekniker se till att vi håller de SLA som vi kommit överens om
 • Sköta protokollföring mot kunder
 • Ombesörja reservdelar till kunder och hålla sitt lager i bilen uppdaterat
 • Sköta inventering av reservdelarna i bilen veckovis
 • Förutse i den mån det är möjligt vilka reservdelar som kan tänkas behövas till varje kund för att kunna hålla en hög FTF
 • Hålla sin bil tvättad och städad samt arbetskläderna rena

Vi söker dig som:

 • Tycker om att skruva/arbeta med händerna
 • Är självgående och lösningsorienterad
 • Är tävlingsinriktad
 • Har ett stort kundfokus
 • Kan arbeta fritt under ansvar, gärna om du haft en sådan tjänst tidigare
 • Är innehavare av B-körkort
 • Har vana att arbeta med datorer/IT-vana
 • Är noggrann och målinriktad

Det är meriterande om du har arbetat inom ett serviceyrke tidigare eller om du har erfarenhet som fastighetsskötare/vaktmästare. Om du har kylcertifikat är det ett plus, men hittar vi rätt person så kommer vi ombesörja utbildning samt kylcertifikat. 

Vi på JS Energi sätter kunden i fokus och söker därför en likasinnad. Vi är ett härligt gäng med över 25 anställda i alla våra affärsområden och vi har över 3000 installerade pumpar i Skåne och Halland.
Vi söker dig som vill hänga med på en spännande resa som kommer att förändra branschen! Vill söka tjänsten som servicetekniker? Skicka ditt CV till vår servicechef christoffer.pantzar@jsenergi.com Har du frågor runt tjänsten går det självklart också bra att kontakta Christoffer.   


 

JS Academy - Vill Du bli Värmepumpstekniker men saknar utbildning?

JS Academys värmepumpsutbildning syftar till att du ska bli en kylcertifierad värmepumpstekniker. Under utbildningen på 3 månader är du anställd av JS Energi och har en lärlingslön. Efter genomförd utbildning har du en anställning hos oss med avtalsmässig lön. Vill du veta mer? Gå in på jsacademy.se och läs mer!  

 


 

Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på e-handel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: