Lediga tjänster

kyltekniker-platschef-bild 

Kyltekniker/Platschef Göteborg

Nu är det äntligen dags för oss på JS Energi att starta upp vårt Göteborgskontor. För att göra detta behöver vi en kyltekniker som både kan göra installationer och service samt vara platschef och bygga upp Göteborgskontoret tillsammans med VD och en säljare/rådgivare inom värmepumpar.

JS Energi har under en längre tid vuxit och vi levererar nu bekymmersfritt ägande av värmeanläggningar från Halmstad i norr till södra delarna av Skåne. Vi är ett företag med snart 25 år i branschen och har idag ett helhetskoncept med rådgivning runt uppvärmning, genomför installationer av nya värmepumpar, utför service samt har reservdelsförsäljning online.

Nu är det dags för oss att inta Göteborg och i och med det kunna bearbeta hela västkusten. För att platsa in i teamet hos oss på JS Energi skall du vara nyfiken och vilja utmana “sanningar” inom värmepumpsbranschen. Som platschef kommer du få lära dig de verktyg som behövs för ett coachande ledarskap. Med grunden i våra värderingar där vi sätter personalen och kunden främst samt bygger ett bolag som är mycket digitaliserat kommer du vara en ledande spelare för vår tillväxt i Göteborgsregionen.

Vi önskar att du:

 • Är kylcertifierad, minst Kategori 2 (Kategori 1 kommer vi hjälpa dig nå)
 • Är nyfiken på hur man kan göra saker annorlunda
 • Har en vilja att utvecklas och utmana sanningar i branschen
 • Har god vana av att arbeta med datorer

 Erfarenhet av att arbeta med värmepumpar är meriterande, men inget måste då vi utbildar dig inom det.

Är du nyfiken på tjänsten eller har frågor, kontakta VD Peter Borgman på peter.borgman@jsenergi.com eller på telefon 0704-160068 så bestämmer vi en tid för ett möte. Vill du söka tjänsten skickar du CV och personligt brev till ovan mailadress.


  

Lediga tjänster

Värmepumpstekniker i Skåne och Halland

Nu söker vi ytterligare värmepumpstekniker för att stärka upp vårt team och kunna hjälpa alla kunder som vill uppnå bekymmersfritt ägande av sin värmeanläggning. Vi utför installation, felsökning, reparation och service på värmeanläggningar. Då vi är guldpartner (eller motsvarande) med alla de stora leverantörerna innebär det att vi även utför garantiservice åt dessa. De leverantörer som vi samarbetar med i nuläget är bland annat: IVT, Nibe, CTC, Mitsubishi, Panasonic, Bosch.

Alla anställda får en MacBook Air, en iPad och en iPhone då vi hanterar all dokumentation i den utsträckning det går digitalt. Vi håller ett grundlager med reservdelar i bilarna för att kunna ha så hög siffra som möjligt på FTF ”First-Time-Fix”.
Våra bilar leasas för att alltid kunna ha en uppdaterad bilflotta med de senaste tekniska fördelarna som kan underlätta arbetsdagen. Alla servicecase sköts via ett onlinesystem för att snabbt och enkelt kunna hantera kunderna på ett smidigt sätt, därav är datorvana ett stort plus. 

I arbetsuppgifterna ingår att:

 • Utföra installation, felsökning och reparation av värmeanläggningar
 • Planera sin egen arbetstid och boka sina egna kunder
 • Tillsammans med övriga tekniker se till att vi håller de SLA som vi kommit överens om
 • Sköta protokollföring mot kunder
 • Ombesörja reservdelar till kunder och hålla sitt lager i bilen uppdaterat
 • Sköta inventering av reservdelarna i bilen veckovis
 • Förutse i den mån det är möjligt vilka reservdelar som kan tänkas behövas till varje kund för att kunna hålla en hög FTF
 • Hålla sin bil tvättad och städad samt arbetskläderna rena

Vi söker dig som:

 • Tycker om att skruva/arbeta med händerna
 • Är självgående och lösningsorienterad
 • Är tävlingsinriktad
 • Har ett stort kundfokus
 • Kan arbeta fritt under ansvar, gärna om du haft en sådan tjänst tidigare
 • Är innehavare av B-körkort
 • Har vana att arbeta med datorer/IT-vana
 • Är noggrann och målinriktad

Det är meriterande om du har arbetat inom ett serviceyrke tidigare eller om du har erfarenhet som fastighetsskötare/vaktmästare. Om du har kylcertifikat är det ett plus, men hittar vi rätt person så kommer vi ombesörja utbildning samt kylcertifikat. 

Vi på JS Energi sätter kunden i fokus och söker därför en likasinnad. Vi är ett härligt gäng med totalt 17 anställda i alla våra affärsområden och vi har över 3000 installerade pumpar i Skåne och Halland.
Vi söker dig som vill hänga med på en spännande resa som kommer att förändra branschen! Vill söka tjänsten som servicetekniker? Skicka ditt CV till vår servicechef christoffer.pantzar@jsenergi.com Har du frågor runt tjänsten går det självklart också bra att kontakta Christoffer.   


 

Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på ehandel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: