Lediga tjänster Södra, Västra och Mellansverige

Nyfiken ELEKTRIKER som är redo för nästa kliv i Göteborg

Vilka är vi?

JS ENERGI är Sveriges snabbast växande värmepumpsföretag.
Från våra 7 kontor utgår sammanlagt ett trettiotal tekniker som varje dag felsöker, reparerar samt installerar nya värmepumpar hos våra kunder. Vi driver också Europas största e-handel med reservdelar till värmepumpar av alla fabrikat.

Vi som arbetar på JS Energi är för närvarande över 60 personer, vi har alla samma drivkraft, vi ser vårt arbete som en livsstil. Vi har semester, röda dagar samt lediga helger men vi känner en stor längtan tillbaka när vi haft ledig tid. Vårt mål är att tillsammans göra det bekymmersfritt för våra kunder att äga en värmepump.

Vem vi söker:

För att lyckas bli Sveriges största värmepumpsföretag söker vi nu en händig och noggrann elektriker till vårt goa gäng i Göteborg. Vi vill att du har arbetat ett par år i yrket och vill utvecklas vidare. Du skall vara en lagspelare som är van vid att arbeta mot privatsektorn och som förstår innebörden av den ”sociala kvarten”. Det innebär att du fokuserar på god service och kvalitét. Som sig bör skall du vara engagerad och ansvarsfull.

Vi erbjuder dig:

En spännande roll i ett växande bolag. Du kommer få möjligheten att lära dig mer om värmepumpar och dess komponenter. Vi har några utav de bästa kyl -och värmepumpsteknikerna i Göteborg, dem kommer att ge dig den trygghet och kunskap du behöver för att inom kort ge dig ut på fältet och felsöka din första värmepump.

För att du skall känna dig komplett kommer du efter ett par månader att bli erbjuden en utbildning så att du kan ta ditt kyltekniska certifikat.

Din utgångspunkt kommer att vara hemifrån men dina kollegor som idag är ett sammansvetsat gäng på 11 personer träffar du på kontoret som är placerat i Mölndal/Sisjön när du hämtar reservdelar, äter lunch eller bara kikar in för en kopp kaffe mellan dagens ärenden. Firmabil, telefon, Ipad samt ett generöst friskvårdbidrag är en självklarhet.

Låter detta intressant?

Skicka i väg en ansökan idag till jonas.larsson@jsenergi.com Märk din ansökan med ”elektriker”


 

Värmepumpstekniker till Jönköping och Växjökontoren

There is a new Sheriff in Town

Servicetekniker i Växjö och Jönköping

Oavsett om ni har hunnit se vår logga snurra runt på stan eller inte, så är JS Energi här för att stanna!

Vi har höga ambitioner om att expandera på marknaden och antalet kunder som väljer att anlita oss i regionen är stadigt ökande.

Detta gör att vi behöver stärka upp vårt team av värmepumpsfantaster för att tillgodose behovet hos alla kunder, primärt i region Jönköping och Växjö. Vi lanserade tidigare i år “värmepumpslandslaget”, detta är vårt sätt att få ut budskapet om att vi vill bli störst och bäst på värmepumpar i Sverige.

För att nå detta så behöver vi rekrytera de absolut bästa och mest hungriga teknikerna i branschen.

Din erfarenhet ska helst vara ett par år i branschen, där du har fått arbeta med service på flera olika typer av värmepumpar. Du får gärna ha kylcertifikat kategori 1 men inget krav.Då alla tekniker utgår från hemmet så är det mindre viktigt var du bor geografiskt. Vi använder en tredjepartsleverantör för att leverera reservdelar direkt till servicebilarna under nattetid, vilket innebär att du sällan behöver åka in till kontoret.

Vi har även omfattande avtal med de flesta grossister för smidiga leveranser även från dessa.Så om det låter intressant att vara med och bygga upp det svenska värmepumpslandslaget, leverera förstklassig service och kundfokus och på alla sätt omdefiniera branschen, skicka ett mail till mig på christoffer.pantzar@jsenergi.com


HR Generalist

Vi på JS Energi växer och nu behöver vi förstärka med en HR Generalist.
Som HR Generalist blir du en viktig komponent i vår fortsatta resa med att bygga det Svenska Värmpumpslandslaget.

Lediga Tjänster HR Generalist

JS Energi är Sveriges snabbaste växande värmepumpsföretag och från våra 7 kontor utgår våra tekniker som varje dag hjälper våra kunder med sina värmepumpar samt installerar nya. VI på JS driver också Europas största ehandel med reservdelar till värmepumpar och andra värmesystem. Våra 60+ anställda har som mål att varje dag göra det bekymmersfritt för våra kunder att äga en värmepump. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att stötta både vår operativa ledningsgrupp såväl som vår strategiska ledning i de beslut som vi fattar i vår fortsatta resa. Du kommer också självständigt driva HR relaterade projekt och vara en viktig del i våra olika karriärtrappor och deras utveckling.

Du kommer bland annat arbeta med följande:
- Ansvar för löneadministrationen
- Stötta chefer i HR-processer
- Ansvar för att förbättra och effektivisera arbetet
- Tillsammans med VD och tjänstechefer driva arbetsmiljöarbetet
- Delaktig i Employee Branding arbetet
- Coacha, stötta och utbilda chefer i HR-relaterade frågor
- Ansvara för våra pensions och personalförsäkringsfrågor
- Förmåner & Lönekartläggning

Du skall ha arbetat med HR frågor under några år och det är viktigt att du har erfarenhet av:
- Taktiskt och operativt driva HR-processer
- Arbetsrätt och kollektivavtal
- Erfarenhet av förhandling med fackförbund
- Systematiskt arbetsmiljöarbete

Har du dessutom arbetat med HR inom företag som inom entrepenad, hantverkare eller andra närbesläktade branscher är det meriterande.

Tjänstgöringsort är vårt huvudkontor i Helsingborg

Känner du att denna tjänsten är för dig, skicka din ansökan inkl CV till Peter Borgman, VD (peter.borgman@jsenergi.com)


Specialist kundnöjdhet och försäljning - innesälj

 Är det dig vi behöver? 

 Vi växer så det knakar och vi behöver fler innesäljare, eller rättare sagt specialist på kundnöjdhet och försäljning.  

Att arbeta med värmepumpar är något som verkligen ligger i tiden. Vi ser en kraftig ökning i Europa och värmepumpar ger effektivt värme till hushåll.

Därför är det så roligt att vi är den största reservdelsförsörjaren för värmepumpar i hela Europa!

JS Energi är ett företag som ser till vad våra kunder söker, är det en reservdel som kund önskar att byta själv? En service? En ny värmepump?

Vår primära uppgift på innesälj är att se till att våra kunder får den bästa kundupplevelsen.

Tjänsten innebär huvudsakligen att vägleda och sälja den tjänst som våra kunder är i behov av. Vi jobbar nära vår nypumpsavdelning samt vår serviceorganisation som idag består av ca 40 tekniker.

Som innesäljare hos JS Energi kommer du att vara “spindeln i nätet” vilket kräver god samarbetsförmåga med resterande avdelningar. Du jobbar mot både privatmarknaden och B2B i nära dialog med våra leverantörer. Vi ser att du är en relationsbyggare och har god kommunikativ förmåga. Service, noggrannhet, effektivitet och god ansvarskänsla för att ge den bästa kundupplevelsen är något som vi värderar högt. 

Vi ser att du som söker har ett driv och en strävan efter att alltid bli bättre och utvecklas, du är lösningsorienterad, har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem. Du arbetar snabbt och effektivt i våra digitala system mot våra gemensamt uppsatta mål så god datorkunskap är ett stort plus.

Vi tror också att du är tekniskt intresserad då vi stöttar våra kunder med felsökning över telefon för att kunna rekommendera rätt typ av tjänst.

Vad erbjuder vi dig?

  • Du kommer bli en del av ett fantastiskt team som alltid har roligt på jobbet.
  • Utbildningar, både internt och hos värmepumpstillverkare.
  • En arbetsplats med hög kompetens.
  • Frihet under ansvar och delegerat beslutsfattande.
  • Fantastiska kollegor med ett gemensamt mål - att bli Sveriges bästa värmepumpsföretag.

För att veta mer och kanske ta en lunch kontakta rikard.axelsson@jsenergi.com

 


 Värmepumpssäljare i Region Syd

Är du vår nya kollega?

Älskar du den akademiska och social kvarten? Hatar du att vissa människor inte gör rätt för sig? Är du mästare på att argumentera din sak eller din oskuld? Vill du utmana etablissemanget och revolutionera en konservativ bransch? Är du en människa med ett leende på läpparna som älskar att träffa och lyssna på trötta småbarnsföräldrar samt en farbrors semesterhistorier eller en mormor som vill bjuda på en kopp kaffe med kaka på en eftermiddag? Älskar du att utmana din chef på allehanda tokigheter eller milen under 46,3 min?
Då kan du läsa vidare.
Vi utmanar normen och blickar framåt, resultatet har blivet en verksamhet som växer och behöver förstärkning i hela Sverige, framför allt i Skåne och Halland med Malmö, Helsingborg eller Halmstad som bas.
Vi söker dig med ett nyfiket sinne, intresse för relationer och vill vara vardagshjälte som hjälper människor med hållbara och bekymmerfria värmepumpslösningar.

Vilka är JS Energi?
Vi är universums nördar när det kommer till värmepumpar. Vi erbjuder kunder bekymmersfri värme genom rådgivning, service och installation. Ifall du även önskar sköna och trevliga kollegor är vi även det. Vi vill dessutom säga att vi är bäst rent tekniskt och gillar att arbeta med flera olika värmepumpstillverkare.
Vi är därför märkesobundna och arbetar med hela segmentet inom vätska/vatten, luft/vatten, luft/luft, frånluft och elpannor. Vi gillar att skämta, vara lättsamma men ändå ha ett sjukligt stort engagemang för våra kunder. Vi vill alltid göra rätt för oss, har en större vision och en plan som vi gärna berättar mer om. Oavsett om du väljer att söka till oss eller inte så kommer vår vision och plan utmärka oss från andra. Detta gör att vi kommer synas och höras på många orter framöver. Vi finns snart överallt.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Du bli en säljande rådgivare som hjälper våra kunder med att hitta passande värmepumpslösningar i hus och hem. Ett fritt arbete som kräver ansvar och disciplin. Du tar fram information om kundens anläggning och vad kunden har för krav på sin anläggning antingen genom att besöka kunden eller över ett telefonsamtal. Du ska själv ta fram en kalkyl och offert på kundens önskemål. Till din hjälp så finns det en designavdelning som hjälper dig med valet och en himla massa nördar till kollegor som hittar lösningar till i princip allt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ha kul på jobbet
• Du utför platsbesök hemma hos våra kunder som besår av privatpersoner och företag
• Du skickar offert till dina kunder,håller i relationen och kontakten
• På egen hand eller tillsammans med dina kollegor tar du fram en värmepumpslösning som passar kundens behov
• Ansvarar för en egen försäljningsbudget
• Du förmedlar kundensbehov och krav vidare i org.

Vem är du?
En person som älskar utmaningar och se möjligheter. Du är säljintresserad och vill lära dig nya produkter. Du tycker att det är roligt med människokontakt och att skapa relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har ett B-körkort som du gillar att använda dagligen.

Ett plus i kanten
• Kan inget om värmepumpar men vill veta allt och är redo att gå en tuff utbildning för att bli en mästare i värmepumpar.
• Älskar att tävla och vinna, ditt mål är högre än vad alla förväntar sig

Ett extra plus i kanten
• Du kan värmepumpar
• Du har arbetet med värmepumpar

Ett extra plus i kanten med en guldstjärna
• Du har sålt eller säljer värmepumpar

Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och pålitlig. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt.

Vad kan JS erbjuda dig?
• En tjänstebil
• Fritt arbete under egenansvar
• Ett gäng nördar som kan allt om värmepumpar
• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet att bli gråhårig och framgångsrik inom en snar framtid
• Du får ett varierande arbete med nya utmaningar
• Mycket skratt och positiv energi
• En fantastisk arbetsplats med utvecklingsmöjligheter
• En företagskultur som väntar på din påverkan
• Ett obundet företag som arbetar med tillverkare som satsar på tryggheten för oss och våra kunder så som NIBE, CTC, IVT, BOSCH, PANASONIC, MITSUBISHI, VAILLANT, VIESSMANN mm
• En chefstab som nyttjar din kunskap och erfarenhet

Ansökan
Skicka ditt CV till vår försäljningschef bassam.qazaz@jsenergi.com


Värmepumpssäljare i Region Väst & Värmepumpsäljare i Region Mitt

Är du vår nya kollega i Region Mitt eller Region Väst?
Älskar du den akademiska och social kvarten? Hatar du att vissa människor inte gör rätt för sig? Är du mästare på att argumentera din sak eller din oskuld? Vill du utmana etablissemanget och revolutionera en konservativ bransch? Är du en människa med ett leende på läpparna som älskar att träffa och lyssna på trötta småbarnsföräldrar samt en farbrors semesterhistorier eller en mormor som vill bjuda på en kopp kaffe med kaka på en eftermiddag? Älskar du att utmana din chef på allehanda tokigheter eller milen under 46,3 min?

Då kan du läsa vidare.
Vi utmanar normen och blickar framåt, resultatet har blivet en verksamhet som växer och behöver förstärkning i hela Sverige, framför allt i Småland med Växjö eller Jönköping som bas och västra Götaland med Göteborg som bas.
Vi söker dig med ett nyfiket sinne, intresse för relationer och vill vara vardagshjälte som hjälper människor med hållbara och bekymmerfria värmepumpslösningar.

Vilka är JS Energi?
Vi är universums nördar när det kommer till värmepumpar. Vi erbjuder kunder bekymmersfri värme genom rådgivning, service och installation. Ifall du även önskar sköna och trevliga kollegor är vi även det. Vi vill dessutom säga att vi är bäst rent tekniskt och gillar att arbeta med flera olika värmepumpstillverkare.

Vi är därför märkesobundna och arbetar med hela segmentet inom vätska/vatten, luft/vatten, luft/luft, frånluft och elpannor. Vi gillar att skämta, vara lättsamma men ändå ha ett sjukligt stort engagemang för våra kunder. Vi vill alltid göra rätt för oss, har en större vision och en plan som vi gärna berättar mer om. Oavsett om du väljer att söka till oss eller inte så kommer vår vision och plan utmärka oss från andra. Detta gör att vi kommer synas och höras på många orter framöver. Vi finns snart överallt.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Du bli en säljande rådgivare som hjälper våra kunder med att hitta passande värmepumpslösningar i hus och hem. Ett fritt arbete som kräver ansvar och disciplin. Du tar fram information om kundens anläggning och vad kunden har för krav på sin anläggning antingen genom att besöka kunden eller över ett telefonsamtal. Du ska själv ta fram en kalkyl och offert på kundens önskemål. Till din hjälp så finns det en designavdelning som hjälper dig med valet och en himla massa nördar till kollegor som hittar lösningar till i princip allt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ha kul på jobbet
• Du utför platsbesök hemma hos våra kunder som besår av privatpersoner och företag
• Du skickar offert till dina kunder,håller i relationen och kontakten
• På egen hand eller tillsammans med dina kollegor tar du fram en värmepumpslösning som passar kundens behov
• Ansvarar för en egen försäljningsbudget
• Du förmedlar kundensbehov och krav vidare i org.

Vem är du?
En person som älskar utmaningar och se möjligheter. Du är säljintresserad och vill lära dig nya produkter. Du tycker att det är roligt med människokontakt och att skapa relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du har ett B-körkort som du gillar att använda dagligen.

Ett plus i kanten
• Kan inget om värmepumpar men vill veta allt och är redo att gå en tuff utbildning för att bli en mästare i värmepumpar.
• Älskar att tävla och vinna, ditt mål är högre än vad alla förväntar sig

Ett extra plus i kanten
• Du kan värmepumpar
• Du har arbetet med värmepumpar

Ett extra plus i kanten med en guldstjärna
• Du har sålt eller säljer värmepumpar

Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och pålitlig. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt.

Vad kan JS erbjuda dig?
• En tjänstebil
• Fritt arbete under egenansvar
• Ett gäng nördar som kan allt om värmepumpar
• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet att bli gråhårig och framgångsrik inom en snar framtid
• Du får ett varierande arbete med nya utmaningar
• Mycket skratt och positiv energi
• En fantastisk arbetsplats med utvecklingsmöjligheter
• En företagskultur som väntar på din påverkan
• Ett obundet företag som arbetar med tillverkare som satsar på tryggheten för oss och våra kunder så som NIBE, CTC, IVT, BOSCH, PANASONIC, MITSUBISHI, VAILLANT, VIESSMANN mm
• En chefstab som nyttjar din kunskap och erfarenhet

Ansökan
Skicka ditt CV till vår försäljningschef bassam.qazaz@jsenergi.com

 Erfarna värmepumpsfantaster sökes i Skåne, Malmö, Småland, Halland och Västra Götaland 

JS Energi har senaste åren expanderat och vår expansion fortsätter. Idag har vi kontor i Helsingborg, Göteborg, Halmstad, Växjö och snart även i Jönköping, Kalmar, Kristianstad och Malmö. Vi behöver nu fler Värmepumpsess, vi söker dig som har arbetet med värmepumpar de senaste åren, antingen på full tid eller som del av ett arbete på VVS företag. Som tekniker hos oss utgår du i de flesta fall från hemmet och tillhör en av våra regioner. Reservdelar och material levereras hem till din bil under natten tack vare vår varuförsörjningsprocess, vilket gör att du behöver inte ta dig till våra kontor varje dag (fast det är väldigt trevligt att se dig på kontoret) så är det viktigt för oss att minimera all onödig körning. 

Vår vision är att göra det bekymmerfritt att äga en värmeanläggning. Detta vill vi göra genom att erbjuda hela värdekedjan med proaktiv och reaktiv service, garantiservice samt utbyte av anläggningen när kunden inte längre anser att den är värd att reparera.

Vi arbetar med hela segmentet av värmepumpar: luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten, frånluft och elpannor. Inom kort kommer vi även erbjuda service och installation av fjärrvärmeanläggningar. Vi är märkesoberoende och arbetar med Sveriges största värmepumpstillverkare: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi Electric, Panasonic, Daikin, Comfortzone och sedan årsskiftet även med Qvantum fastighetsvärmepumpar.

Vi är väldigt måna om att ge våra värmepumpsfantaster de rätta verktygen för att kunna utföra bästa möjliga arbete under service och reparationer. Våra servicebilar leasas på 3 års tid vilket innebär att vi alltid har fräscha bilar som inreds av värmepumpsfantasten själv. Vi leasar alla elverktyg från Hilti och har alltid hela och bra verktyg att arbeta med vilket innebär att varje värmepumpsfantast har förutsättningarna att konfigurera sin egen verktygsflotta samt hålla den uppdaterad. Vi utgår från hemmet vilket tillåter våra medarbetare att bo vart som helst i vårt verksamma område. Du kommer endast in på kontoret vid behov, för att fylla på med reservdelar eller hämta annat material som inte har levererats nattetid till din bil. Vi har en central bokning via koordinator och schemat över kundbesök ligger i mobilen där även återrapportering av arbetet sker. Givetvis får du redskapen för ett välfungerande mobilt arbete med egen jobbtelefon, fri surf, egen laptop och iPad.

Våra värderingar är att vi sätter personalen främst och vi sätter kunderna främst. Vi tror stenhårt på att motiverade medarbetare med de bästa förutsättningarna kommer ge oss de nöjdaste kunderna i gengäld. Varje medarbetare ansvarar för sin egen utveckling och ges samtidigt möjlighet till kontinuerlig utbildning.

Som anställd hos JS Energi har du även möjlighet till en kostnadsfri årlig hälsokontroll hos Capio samt friskvårdsbidrag på maximalt belopp. Vi har en vinstdelningsmodell till personalen där en del av vinsten betalas ut i årlig bonus.

Vi har några krav på dig som söker denna tjänsten, och dessa är: 

  • Har arbetat med värmepumpar minst 2 av de senaste 5 åren. 
  • Har kylcertifikat kategori 2, men helst kategori 1 så du kan arbeta med alla våra kunder
  • Har arbetat med både luft/luft värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar och Vätska/vatten värmepumpar

Låter detta som ett intressant och passande jobb för dig eller någon som du känner? Tveka inte att skicka iväg en enkel ansökan till rekryteringsansvarig, christoffer.pantzar@jsenergi.com

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess 

Vi ser fram emot din ansökan!


Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på e-handel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: