Lediga tjänster Södra, Västra och Mellansverige

 Koordinator lediga tjänster

Tjänstekoordinator till Region Väst

Vilka är vi?
Vi är stommen i bygget bakom planeringen på ett företag med en stor vision som vi gärna berättar mer om vid ett samtal. Att arbeta som en koordinator är ibland en huvudvärk men ger oftast fler leenden än inga alls. Klyschor som att ”ha många bollar i luften” stämmer inte då det är mycket mer att göra här.
Vi hoppas dock att våra nya processer och din hjälp istället kan hjälpa att få ner vår nivå till ”många järn i elden”. Att vi är det grönare gräset på andra sidan är inte säkert men vi kan tipsa om att vi ibland blir bjudna på glass. Sköna kollegor finns bakom hörnet och ett samtal bort. Den vanliga hierarkin skall inte finnas utan vi har alla ett gemensamt ansvar och det är att göra rätt för oss.

Du är spindeln i nätet och styr över dina resurser. Till hjälp har du de övriga koordinatorkollegorna, ni kommer att arbeta tätt ihop även om ni inte sitter på samma ort. Du kommer även att arbeta nära tjänstechefen, en person med många års erfarenhet av värmepumpar och felsökning.

Du kommer att få alla verktyg som behövs i form av ärendehanteringssystem, koordineringsverktyg, resursoptimering och kundhantering. Genom tidigare erfarenhet av telefonförsäljning/kundtjänst har du skaffat dig både erfarenhet, kundfokus och skinn på näsan.

Har du läst så här långt se nedan för en mer detaljerad beskrivning av vår tjänst:

 • Är du en person som lever för planering, har ett öga för detaljer och brinner för kundfokus? Då kan du vara personen vi söker till bokningsdelen av vårt koordineringsteam.

Arbetsuppgifter som ingår bl.a. är följande:

 • Bemanna uppdrag med personal, ansvara över beläggningen
 • Utföra den första felsökningen över telefon
 • Hantera oförutsägbara händelser som avbokningar, ombokningar och en massa andra roliga uppgifter. 
 • Löpande kontakt med kunder över telefon.

Vad söker vi i dig?

Som koordinator är det viktigt att man trivs och blir stimulerad av ett arbete som ständigt förändras, ha en vilja att växa, hjälpa att bidra till verksamhetens utveckling samt ha nytänk. Tjänsten innebär att man är ansiktet ut gentemot våra kunder som väntar kontakt för bokning. Det är därför viktigt att man har en god språkkänsla i svenska både tal och skrift, plus om man kan engelska. Du bör ha en förmåga för planering, genomförande och uppföljning av olika ärenden, vi ser gärna att du har erfarenhet i detta. Att vara driven och lösningsorienterad är viktigt då man kommer bära ansvaret för att belägga personalen och den löpande kontakten med kunderna. Datavana är något man måste ha då näst intill allt arbete sker över dator. Ha lätt för lära då processer och tekniska data konstant förändras. Viljan att följa processer och använda sig av de verktyg som är framställda till just koordineringen är något vi lägger mycket fokus på, att kunna hålla sig innanför ramarna och samtidigt kunna bedöma när det är dags att gå utanför dem. Detta kräver att man är strukturerad och ansvarstagande. Då man kommer jobba i ett team är det väldigt viktigt att man är samarbetsvillig, håller sig tillgänglig och kommunicerar med sina kollegor. Även stötta varandra i tuffare situationer och tillsammans anta utmaningarna i vardagen.

Erfarenhet och kunskaper

 • Språk – flytande i svenska både tal och skrift, bonus med engelska.
 • Erfarenhet i att koordinera
 • Plus med erfarenhet från värmepumpsyrket

För att söka tjänsten, skicka din CV till vår tjänstchef i Region Väst, Jonas Larsson (jonas.larsson@jsenergi.com


Säljande Rådgivare till Region Syd

Vilka är vi?
Vi är universums nördar när det kommer till värmepumpar. Vi erbjuder kunder bekymmersfri värme genom rådgivning, service och installation. Om du även önskar sköna och trevliga kollegor så får du det. Vi skulle dessutom säga att vi är duktiga rent tekniskt och gillar att arbeta med flera olika värmepumpstillverkare.
Vi är därför märkesobundna och arbetar med hela segmentet inom vätska/vatten, luft/vatten, luft/luft, frånluft och elpannor. Vi gillar att skämta, vara lättsamma men ändå ha ett sjukligt stort engagemang för våra kunder. Vi vill alltid göra rätt för oss, har en större vision och en plan som vi gärna berättar mer om. Oavsett om du väljer att söka till oss eller inte så kommer vår vision och plan utmärka oss från andra. Detta gör att vi kommer synas och höras på många orter framöver. Vi finns snart överallt.

Är du vår nya kollega? 
Vi utmanar normen och blickar framåt resultatet har blivet en verksamhet som växer och behöver förstärkning i Skåne och Halland.
Vi söker dig med ett nyfiket sinne, intresse för relationer och vill vara vardagshjälte som hjälper människor med hållbara och bekymmerfria värmepumpslösningar.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Du bli en rådgivare som hjälper våra kunder med att hitta passande värmepumpslösningar i hus och hem. Ett fritt arbete som kräver ansvar och disciplin. Du tar fram information om kundens anläggning och vad kunden har för krav på sin anläggning antigen genom att besöka kunden eller över ett telefonsamtal. Du ska själv ta fram en kalkyl och offert på kundens önskemål. Till din hjälp så finns det en designavdelning som hjälper dig med valet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

 • Du utför platsbesök hemma hos våra kunder som besår av privat personer och företag 
 • Du skickar offert till dina kunder och håller i relationen och kontakten
 • På egen hand eller tillsammans med dina kollegor tar du fram en värmepumpslösning som passar kundens behov
 • Ansvarar för en egen budget
 • Du förmedlar kundensbehov och krav vidare i organisationen.

Vem är du? 
En person som älskar utmaningar och se möjligheter. Du är intresserad av försäljning och vill lära dig nya produkter. Du tycker att det är roligt med människor och att skapa relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har B-körkort. Ett plus är om du kan värmepumpar sedan tidigare och förstår dig på byggmaterial och hus.

Som person är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och pålitlig. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt.

Vad kan JS erbjuda dig?

 • En tjänstebil
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Ett flexibelt arbete när det kommer till var du arbetar ifrån
 • Fast månadslön med vinstdelning
 • Du får ett varierande arbete med nya utmaningar 
 • En fantastisk arbetsplats med utvecklingsmöjligheter
 • En företagskultur som värnar om dig i vardagen
 • Ett obundet företag som arbetar med tillverkare som satsar på tryggheten för oss och våra kunder så som NIBE, CTC, IVT, BOSCH, PANASONIC, MITSUBISHI, VAILLANT, MM

Ansökan

Skicka ditt CV till försäljningschef Bassam (bassam.Qazaz@jsenergi.com)


 

Värmepumpsfantaster till vårt Växjökontor
Vi är universums nördar när det kommer till värmepumpar. Vi erbjuder kunder bekymmersfri värme genom rådgivning, service och installation.

Om du även önskar sköna och trevliga kollegor så får du det. Vi skulle dessutom säga att vi är duktiga rent tekniskt och gillar att arbeta med flera olika värmepumpstillverkare.

Vi är därför märkesobundna och arbetar med hela segmentet inom vätska/vatten, luft/vatten, luft/luft, frånluft och elpannor.
Vi gillar att skämta, vara lättsamma men ändå ha ett sjukligt stort engagemang för våra kunder.
Vi vill alltid göra rätt för oss, har en större vision och en plan som vi gärna berättar mer om.

Oavsett om du väljer att söka till oss eller inte så kommer vår vision och plan utmärka oss från andra. Detta gör att vi kommer synas och höras på många orter framöver. Vi finns snart överallt.

Om du redan läst så här långt, så se på nedanstående punkter. Skulle några eller alla passa in på dig, kontakta oss idag. Är du en person som:
- Gärna arbetar hos kund istället för att hänga på kontoret?
- Helst vill slippa köa med andra hos grossister?
- Vill ha en fräsch bil, många verktyg och senaste dator/iPad/mobil?
- Vill ha kollegor som jagar priser från tillverkare och grossister på efterfrågade reservdelar?
- Har eller arbetar nu med värmepumpar och kylteknik?
- Gärna arbetar på ett större bolag men med det lilla bolagets mentalitet?
- Helst vill undvika boka dina egna kundärenden och därmed få dina veckor bokade av en koordinator?
- Vill få reservdelar direkt levererade till  din servicebil?
- Vill utgå hemifrån med max 1 timmes resande till kund?
- Vill nörda ner dig som tekniker?

Har du till och med läst så här långt så hoppas vi på om du blir anställd hos oss så kommer du:
- Uppnå känslan att äntligen få nörda ner dig ordentligt.
- Få känslan att vara delaktig i något större och unikt än övriga branschen.
- Gärna få dela med dig åsikter och som på toppen av berget också blir hörda och bekräftade.
- Känna dig respekterad.
- Utveckla dig själv och ditt tekniskt kunnande.
- Få en skön attityd och känsla gentemot alla kollegor och kunder.

Vill du veta mer skicka ett epost med ditt namn, nummer och lite kort info om dig själv bara, till vår ansvariga tjänstechef i region mitt Olof (olof.magnusson@jsenergi.com) så tar vi ett förutsättningslöst möte.
Sjävklart hanterar vi hela situationen med högsta möjliga sekretess. Erfarna värmepumpsfantaster sökes i Skåne, Malmö, Småland, Halland och Västra Götaland 

JS Energi har senaste åren expanderat och vår expansion fortsätter. Idag har vi kontor i Helsingborg, Göteborg, Halmstad, Växjö och snart även i Jönköping, Kalmar, Kristianstad och Malmö. Vi behöver nu fler Värmepumpsess, vi söker dig som har arbetet med värmepumpar de senaste åren, antingen på full tid eller som del av ett arbete på VVS företag. Som tekniker hos oss utgår du i de flesta fall från hemmet och tillhör en av våra regioner. Reservdelar och material levereras hem till din bil under natten tack vare vår varuförsörjningsprocess, vilket gör att du behöver inte ta dig till våra kontor varje dag (fast det är väldigt trevligt att se dig på kontoret) så är det viktigt för oss att minimera all onödig körning. 

Vår vision är att göra det bekymmerfritt att äga en värmeanläggning. Detta vill vi göra genom att erbjuda hela värdekedjan med proaktiv och reaktiv service, garantiservice samt utbyte av anläggningen när kunden inte längre anser att den är värd att reparera.

Vi arbetar med hela segmentet av värmepumpar: luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten, frånluft och elpannor. Inom kort kommer vi även erbjuda service och installation av fjärrvärmeanläggningar. Vi är märkesoberoende och arbetar med Sveriges största värmepumpstillverkare: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi Electric, Panasonic, Daikin, Comfortzone och sedan årsskiftet även med Qvantum fastighetsvärmepumpar.

Vi är väldigt måna om att ge våra värmepumpsfantaster de rätta verktygen för att kunna utföra bästa möjliga arbete under service och reparationer. Våra servicebilar leasas på 3 års tid vilket innebär att vi alltid har fräscha bilar som inreds av värmepumpsfantasten själv. Vi leasar alla elverktyg från Hilti och har alltid hela och bra verktyg att arbeta med vilket innebär att varje värmepumpsfantast har förutsättningarna att konfigurera sin egen verktygsflotta samt hålla den uppdaterad. Vi utgår från hemmet vilket tillåter våra medarbetare att bo vart som helst i vårt verksamma område. Du kommer endast in på kontoret vid behov, för att fylla på med reservdelar eller hämta annat material som inte har levererats nattetid till din bil. Vi har en central bokning via koordinator och schemat över kundbesök ligger i mobilen där även återrapportering av arbetet sker. Givetvis får du redskapen för ett välfungerande mobilt arbete med egen jobbtelefon, fri surf, egen laptop och iPad.

Våra värderingar är att vi sätter personalen främst och vi sätter kunderna främst. Vi tror stenhårt på att motiverade medarbetare med de bästa förutsättningarna kommer ge oss de nöjdaste kunderna i gengäld. Varje medarbetare ansvarar för sin egen utveckling och ges samtidigt möjlighet till kontinuerlig utbildning.

Som anställd hos JS Energi har du även möjlighet till en kostnadsfri årlig hälsokontroll hos Capio samt friskvårdsbidrag på maximalt belopp. Vi har en vinstdelningsmodell till personalen där en del av vinsten betalas ut i årlig bonus.

Vi har några krav på dig som söker denna tjänsten, och dessa är: 

 • Har arbetat med värmepumpar minst 2 av de senaste 5 åren. 
 • Har kylcertifikat kategori 2, men helst kategori 1 så du kan arbeta med alla våra kunder
 • Har arbetat med både luft/luft värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar och Vätska/vatten värmepumpar

Låter detta som ett intressant och passande jobb för dig eller någon som du känner? Tveka inte att skicka iväg en enkel ansökan till Peter Borgman, VD JS Energi, peter.borgman@jsenergi.com

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess 

Vi ser fram emot din ansökan!


 


Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på e-handel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: