Lediga tjänster

 

Innesäljare / inköpare

JS Energi växer och söker fler medarbetare
Vi på JS Energi fortsätter vår expansion och behöver nu utöka med en innesäljare/inköpare inom vår reservdels och ehandelsverksamhet. Arbetet består av att hjälpa våra kunder hitta rätt reservdel till sin värmeanläggning och den vardagliga dialogen med dem samt hantera inköp och processerna runt det.

Idag jobbar vi i tätt samarbete med IVT, Bosch, CTC, Nibe, Värmebaronen, ComfortZone, Mitsubishi och Panasonic. Fler tillverkare är på väg in.

Arbetsplatsen är vårt kontor på E-commerce Park i Helsingborg och vi söker dig som vill vara med och ge en första klassens kundservice. Inga tidigare erfarenheter av värmepumpar är ett krav, dock uppskattas ett tekniskt intresse då det gör det enklare att lära och förstå då vi kommer att ge dig all kunskap som du har behov av.

Vill du veta mer om tjänsten eller ansöka tveka inte att kontakta Peter Borgman (peter.borgman@jsenergi.com)

JS Energi säljer och installerar värmepumpar i Skåne och driver nordens ledande e-handel för reservdelar till värmeanläggningar. För oss är det viktigaste att kunden får den hjälp som det finns behov av och vi sätter alltid kundens behov främst. JS Energis vision är att vi vill göra det bekymmersfritt att äga en värmeanläggning, något som vi alltid strävar i vår tillväxt.

 

Lediga tjänster

Servicetekniker i Skåne och Halland

Vi söker nu ytterligare en servicetekniker för att stärka upp vårt team och kunna hjälpa alla kunder som vill uppnå bekymmersfritt ägande av sin värmeanläggning.
Vi utför installation, felsökning, reparation och service på värmeanläggningar. Vi är guldpartner (eller motsvarande) med alla de stora leverantörerna, vilket innebär att vi även utför garantiservice åt dessa.
Vi håller ett grundlager med reservdelar i bilarna för att kunna ha så hög siffra som möjligt på FTF ”First-Time-Fix”. Alla anställda får en MacBook Air, en iPad och en iPhone och vi hanterar all dokumentation i den utsträckning det går digitalt. Vi leasar våra bilar för att alltid kunna hålla med en uppdaterad bilflotta med de senaste tekniska fördelarna för att underlätta arbetsdagen.

Alla underhållsservice och service case sköts via ett onlinesystem för att snabbt och enkelt kunna hantera kunderna på ett smidigt sätt. Därav är det bra om man har viss datorvana.

De leverantörer som vi samarbetar med i nuläget är: 
IVT
Nibe
CTC
Mitsubishi
Panasonic
Bosch

Vi söker dig som är:
Händig
Självgående
Kundfokuserad
Villig att arbeta fritt under ansvar
Innehavare av B-körkort
Värmepumpsintresserad
Har IT vana

Vi på JS Energi sätter kunden i fokus! Vi söker därför en likasinnad. Vi är ett härligt gäng med totalt 14 anställda i alla våra affärsområden och vi behöver stärka servicesidan.
Vi har över 3000 installerade pumpar i Skåne och Halland med nöjda kunder och den siffran ökar för varje dag.
Vi söker dig som vill hänga med på en spännande resa som kommer att förändra branschen!

Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av värmepumpar, inte heller på att man innehar kylcertifikat.
Hittar vi rätt person så kommer vi ombesörja så man får en utbildning samt ett kylcertifikat.

I arbetsuppgifterna ingår att:
Utföra installation, felsökning och reparation av värmeanläggningar
Planera sin egen arbetstid och boka sina egna kunder
Tillsammans med övriga tekniker se till att vi håller de SLA som vi kommit överens om
Sköta protokollföring mot kunder
Ombesörja reservdelar till kunder och hålla sitt lager i bilen uppdaterat
Sköta inventering av reservdelar veckovis
Förutse i den mån det är möjligt vilka reservdelar som kan tänkas behövas till varje kund för att kunna hålla en hög FTF
Hålla sin bil tvättad och städad samt arbetskläderna rena

Meriterande
Har arbetat inom serviceyrke tidigare
Har kylcertifikat
Tidigare fastighetsskötare/vaktmästare

Ifall du vill söka tjänsten som servicetekniker så skicka ett epost till servicechef christoffer.pantzar@jsenergi.com innehållande en CV. Har du frågor runt tjänsten går det självklart också bra att kontakta Christoffer. 

 

Junior Säljare

JS Energi är ingenting utan vår viktigaste tillgång, personalen 

Som medarbetare på JS Energi är du en del av ett företag med stor tillväxt och fokus på nytänkande samt nyfikenhet. Hos oss finns det plats att utvecklas och utmanas. Vi erbjuder en arbetsplats där den personliga utvecklingen ligger i fokus och  du blir en del i ett team som jobbar för att stötta varandra för att nå gemensamma mål. Glädjen är viktig för oss på JS Energi och med ett öppet och inkluderande arbetsklimat skapar vi tillsammans en rolig och utvecklande arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Som junior säljare kommer du sätta dig in i hur hela säljprocessen fungerar gällande försäljning av värmesystem till villor och större fastigheter. Du kommer få lära dig olika säljmetoder som bygger på lösningsbaserad försäljning, där du förflyttar kunden från förfrågan till avslut. I arbetet kommer du gå sidan av en erfaren säljare och kommer tillsammans med denna personen hjälpa till med alla olika moment i arbetet. På så sätt kommer du få den utbildningen som krävs för att sedan utföra detta på egen hand.

Du kommer även att rustas med rätt teknisk kompetens från de olika tillverkarna samt sätta dig in i kalkyler och dimensionering.  

Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst måste du vara strukturerad, noggrann och lyhörd. Du måste vara öppen och nyfiken på det sociala spelet mellan människor. En viktig egenskap är också att du kan läsa av olika personlighetstyper och anpassa din kommunikation utifrån detta. 

Det är viktigt att du är hungrig inför utveckling och att du drivs av att vinna.

Du talar flytande svenska och engelska 

Övrigt
Tjänsten som junior säljare är på heltid, med tillträde snarast.

Bil och körkort är ett krav 

Låter ovan som en tjänst för dig? Tveka inte att kontakta oss med CV på fredrik@jsenergi.com

  

Spontanansökningar

Ifall du är en kyltekniker, fena på ehandel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa, tveka inte att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med en CV och ett personligt brev som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med JS Energi på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: