Lediga tjänster Södra, Västra och Mellansverige


Erfaren värmepumpsfantast sökes i Växjö, Halland och Västra Götaland 

JS Energi har senaste åren expanderat och vår expansion fortsätter. Idag har vi kontor i Helsingborg, Göteborg, Halmstad och snart även i Växjö. Vi behöver nu fler Värmepumpsess, vi söker dig som har arbetet med värmepumpar de senaste åren, antingen på full tid eller som del av ett arbete på VVS företag. Som tekniker hos oss utgår du i de flesta fall från hemmet och tillhör en av våra regioner. Reservdelar och material levereras hem till din bil under natten tack vare vår varuförsörjningsprocess, vilket gör att du behöver inte ta dig till våra kontor varje dag (fast det är väldigt trevligt att se dig på kontoret) så är det viktigt för oss att minimera all onödig körning. 

Vår vision är att göra det bekymmerfritt att äga en värmeanläggning. Detta vill vi göra genom att erbjuda hela värdekedjan med proaktiv och reaktiv service, garantiservice samt utbyte av anläggningen när kunden inte längre anser att den är värd att reparera.

Vi arbetar med hela segmentet av värmepumpar: luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten, frånluft och elpannor. Inom kort kommer vi även erbjuda service och installation av fjärrvärmeanläggningar. Vi är märkesoberoende och arbetar med Sveriges största värmepumpstillverkare: Nibe, CTC, IVT, Bosch, Mitsubishi Electric, Panasonic, Daikin, Comfortzone och sedan årsskiftet även med Qvantum fastighetsvärmepumpar.

Vi är väldigt måna om att ge våra värmepumpsfantaster de rätta verktygen för att kunna utföra bästa möjliga arbete under service och reparationer. Våra servicebilar leasas på 3 års tid vilket innebär att vi alltid har fräscha bilar som inreds av värmepumpsfantasten själv. Vi leasar alla elverktyg från Hilti och har alltid hela och bra verktyg att arbeta med vilket innebär att varje värmepumpsfantast har förutsättningarna att konfigurera sin egen verktygsflotta samt hålla den uppdaterad. Vi utgår från hemmet vilket tillåter våra medarbetare att bo vart som helst i vårt verksamma område. Du kommer endast in på kontoret vid behov, för att fylla på med reservdelar eller hämta annat material som inte har levererats nattetid till din bil. Vi har en central bokning via koordinator och schemat över kundbesök ligger i mobilen där även återrapportering av arbetet sker. Givetvis får du redskapen för ett välfungerande mobilt arbete med egen jobbtelefon, fri surf, egen laptop och iPad.

Våra värderingar är att vi sätter personalen främst och vi sätter kunderna främst. Vi tror stenhårt på att motiverade medarbetare med de bästa förutsättningarna kommer ge oss de nöjdaste kunderna i gengäld. Varje medarbetare ansvarar för sin egen utveckling och ges samtidigt möjlighet till kontinuerlig utbildning.

Som anställd hos JS Energi har du även möjlighet till en kostnadsfri årlig hälsokontroll hos Capio samt friskvårdsbidrag på maximalt belopp. Vi har en vinstdelningsmodell till personalen där en del av vinsten betalas ut i årlig bonus.

Vi har några krav på dig som söker denna tjänsten, och dessa är: 

  • Har arbetat med värmepumpar minst 2 av de senaste 5 åren. 
  • Har kylcertifikat kategori 2, men helst kategori 1 så du kan arbeta med alla våra kunder
  • Har arbetat med både luft/luft värmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar och Vätska/vatten värmepumpar

Låter detta som ett intressant och passande jobb för dig eller någon som du känner? Tveka inte att skicka iväg en enkel ansökan till Peter Borgman, VD JS Energi, peter.borgman@jsenergi.com

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess 

Vi ser fram emot din ansökan!


   

Reservdelsspecialist Back office

JS Energi är ledande i Europa inom försäljning av reservdelar till Värmepumpar.

Idag jobbar vi i tätt samarbete med IVT, Bosch, CTC, Nibe, Värmebaronen, ComfortZone, Mitsubishi, Daikin och Panasonic. Fler tillverkare är på väg in.

Arbetsplatsen är vårt huvudkontor i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa våra kunder hitta rätt reservdelar till deras värmepumpar baserat på den dokumentation, erfarenhet och relation vi har till våra tillverkare. Förutom att hjälpa våra kunder, hjälper du självklart också våra 17 certifierade servicetekniker på fältet med att ta fram rätt delar.

Vi ser gärna att du tidigare har haft ett arbete där du haft kontakt med kunder, primärt via skrift då mycket av våra dialoger med kunderna sker via epost.

Du som söker bör ha erfarenhet av värmepumpar, antingen genom att sälja eller utföra service av värmepumpar så du är väl bevandrad i värmepumpens uppbyggnad. Du bör även ha en god datorvana då arbetet sker 90% framför datorn och du bör gilla problemlösning och klurigheter.

Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att söka ifall du tycker att ovan passar in på dig.

Vill du veta mer om tjänsten eller ansöka tveka inte att kontakta Peter Borgman (peter.borgman@jsenergi.com)

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess 

JS Energi säljer, installerar och utför service av värmepumpar i Skåne, Halland och Göteborgsregionen. Vi är ett snabbväxande bolag med en aggressiv plan till 2025. Vår vision är att vi ska göra det bekymmersfritt att äga en värmepump och att det ska ske på kundens egna villkor.


 

Värmepumpsrådgivare Skåne / Göteborg / Halland / Småland

Vår verksamhet växer och ny behöver vi bli fler rådgivare på nya värmepumpar. Vi behöver förstärka upp både i Göteborg, Skåne, Halland och Småland.

Idag jobbar vi i tätt samarbete med IVT, Bosch, CTC, Nibe, Värmebaronen, ComfortZone, Mitsubishi, Daikin och Panasonic. Fler tillverkare är på väg in.

Som rådgivare för nya värmepumpar är det du som åker ut till kunden, tittar på ny lösning tillsammans med kunden och tillsammans med våra specialister tar fram den bästa lösningen för just den kunden. Tack vare att vi på JS Energi är obundna, kan vi också alltid hitta den lösningen och tillverkare av värmepump som bäst löser de utmaningar som kunden har.

Du som söker bör ha arbetat med försäljning av nya värmepumpar, antingen från ett backoffice eller ute på fältet hos kunderna. Har du dessutom erfarenhet av att sälja / dimensionera fastighetsanläggningar är det meriterande.

Arbetsplatsen är något av våra kontor Helsingborg, Halmstad, Göteborg samt Växjö (öppnar i April) och vi är en flexibel organisation med högt fokus på medarbetarens behov av att få ihop livspusslet. Ifall tjänsten låter intressant och du vill veta mer, kanske till och med träffas förutsättningslöst. Tveka inte att kontakta vår VD Peter Borgman på peter.borgman@jsenergi.com

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess.

JS Energi säljer, installerar och utför service av värmepumpar i Skåne, Halland och Göteborgsregionen. Vi är ett snabbväxande bolag med en aggressiv plan till 2025. Vår vision är att vi ska göra det bekymmersfritt att äga en värmepump och att det ska ske på kundens egna villkor.


 

 

Tjänstechef Jönköping

JS Energi kommer under 2021 expandera och etablera sig i Jönköping, vår planering pågår för fullt. Vi söker nu dig som vill vara tjänstechef och ansvarig för våra värmepumpsess i Jönköping. 

Som Tjänstechef i Jönköping är du ansvarig tillsammans med får nationella tjänstechef för rekrytering, beläggning och utveckling av vårt kontor, du blir även en stor del i att etablera kontoret. 

Att bli tjänstechef på en ny ort innebär att du kommer börja med en delad roll där du både är servicetekniker och arbetar med att etablera kontoret tillsammans med övriga resurser på JS Energi för att sen fullt ut växla in på en 100% ledarskapsroll. Detta gör att tjänsten är optimal för dig som är senior tekniker, jobbat ett bra tag med värmepumpar och värmepumpsservice men vill växa i din roll och ta på dig ett större ansvar. Har du dessutom tidigare eller idag drivit företag själv ser vi det självklart som ett plus. 

Passar du in på ovan beskrivning och vill söka tjänsten, vill vi självklart göra det så lätt som möjligt för dig att komma i kontakt med oss. Skicka ett email till vår VD Peter Borgman på peter.borgman@jsenergi.com med dina kontaktuppgifter och bara en kort beskrivning av dig själv så kommer han kontakta dig. 

OBS! Alla ansökningar behandlas med högsta sekretess 

Denna tjänsten är för dig som uppfyller ovan kriterier, ifall du inte känner att du uppfyller de kraven är inte denna tjånsten något för dig, tyvärr men håll utkick på vår sida efter mer juniora tjänster. 


Spontanansökningar

Är du kyltekniker, fena på e-handel eller bara tycker att JS Energi vore ett spännande företag att arbeta med och vara del av vår resa? Tveka inte på att skicka in en spontanansökan till peter.borgman@jsenergi.com med CV och ett personligt brev (märk ansökan med Spontanansökan) som gärna beskriver av vilken anledning du vill vara med på vår tillväxtresa att leverera bekymmersfritt ägande av en värmeanläggning.  

 


 

 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: