Canvac Reservdelar

Canvac Logga

 

Canvac tillverkar luftvärmepumpar, fläktar och luftkonditionering och AC. Canvacs värmepumpar säljs och installeras via Elon.  

De vanligaste Canvac modellerna som vi säljer är Q Heat. Där Canvac Q Heat 700, Q Heat 63, Q Heat 66, Q Heat 720 och Q Heat 750 också är väldigt populära modeller. 

Alla våra reservdelar är original eller av hög kvalitét och vi lämnar alltid 12 månaders garanti på alla reservdelar, allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt köp. Vi har ett stort sortiment att erbjuda så skulle det vara något som du inte hittar, tveka inte att kontakta oss. 

För att underlätta för dig som kund har vi valt att dela upp våra reservdelar till Canvac i två olika kategorier, en kategori som innehåller alla olika reservdelar per typ och en kategori som riktar sig till dig som vet vilken typ av pump du har. 

Ni når oss via chatten 8-21 alla dagar, det går även bra att kontakta oss på 042- 400 10 01 (menyval 2) eller via mejl på service@jsenergi.com. 

På vår sida JS Education finns massor av information om de olika modellerna (och andra tillverkare). Här samlar vi manualer, installationsmanualer, servicemanualer mm till Canvac värmepumpar. 

Kassa (0)

Select Country

It looks like you're from !

We suggest to you go to our localized store:

Suggestion

Or select manually: